< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 4 Ağustos 2018; 21:36:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 4 Ağustos 2018; 21:36:58 > |
bilgisayar mühendisliğinde işsizliğin yüksek olma sebebi 200kda bile bölüm olması. sizi kapsayan bir şey değil merak etmeyin
|
mühendislik yazagım işsiz kalırsın diyorlar ozaman hukuk yazayım diyorum işsiz kalırsın çok mezun var diyorlar eczacılık yazayım diyorum eczane açamazsın işsiz kalırsın diyorlar ne yazacam lan ben
|
yav arkadaşım 23k ile boş kalmayı düşünüyor musun ya ? ciddi misin gerçekten? o sıralamayla girdiğin üniversiteden işsiz kalmazsın merak etme.haa eğer ünide yatacam diyosan işsiz kalırsın.yurdışında çalışmak istiyosan veya yaşamak istiyorsan ona göre çalışırsın olur biter... ben anlamıyorum 23bin ile bu telaş ne ?
|
Valla ben bilgisayarı çok istiyordum en kötü itüde okumaktı hedef 14k oldum ytüye gidebiliyorum. Kime sorsam orda okuyan direkt gelme diyorlar. Benim de yurt dışı hedeflerim vardı fakat oralardan zor gibi. Yurt dışı olayı olmazsa bi gelecek göremiyorum mühendislikte ben bu ülkede. Diş hekimliğine yöneldim ben. Üstlere yine istediğim yerleri yazıcam düşük de olsa bi ihtimal gelir diye aşağı diş hekimlikleri. Bir türlü ısınamıyorum en kötü itü dışında mühendislik okumaya. Ytü falan sırf İstanbul'da oldukları için o puandaymış gibi. Biraz da garantici olmamla alakalı bir durum olabilir. Siz ben çok çalışırım ünide farkımı koyarım diyorsanız olur bütün hedefleriniz. Hacettepe geliyor sanırım o sıraya. Eğitimi de iyi deniyor ingilizce hem. Olmadı iyteye bakın.
![]() Bu arada işsiz kalmazsın kolay kolay 1 sene iş ararsın bulursun sonunda fakat yan komşum var 1 sene aradı şı an kendi alanı dışında iş yapıyor 12 saat çalışıyor 3 bin tl için. Değmiyor açıkçası sorun burada. |
Çünkü gidenlerin çoğu okulun verdiği yeterli sanıyor halbuki bilgisayarda okuldan daha fazlasını kendiniz öğrenmek zorundasınız. Kendini geliştirmeye bu kadar bağlı bir mühendislik daha bilmiyorum.
|
Kardesim biraz gec oldu sanirim
|
Piyasada bilgisayar ve sistem mühendisi olarak 7 yıldır çalışıyorum. İyi bir başbakan işsiz kalır, iyi bir bilgisayar mühendisi işsiz kalmaz.
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizyildizi345 -- 4 Ağustos 2018; 21:53:2 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|