Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği İçin Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
32
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar mühendisliği için bilgisayara ihtiyacım var. Şu an hazırlık okuyorum. Nasıl bir bilgisayara ihtiyacım olduğunu bilmediğimden konu açmak istedim.

Üniversite boyunca işimi görecek bir bilgisayar önerirseniz sevinirim. Bilgisayar mühendisliğine başlayınca oyun/uygulama geliştirme ve yapay zeka ile ilgilenmeyi düşünüyorum.

İhtiyaçlarımı karşılaması şartıyla mümkün olan en uygun fiyatlı bilgisayarı almak istiyorum.

Bütçenin artmayacağını düşünerek ve artacağını düşünerek birden fazla öneri yapabilirsiniz. Hatta böyle yaparsanız daha güzel olur. Şimdiden öneri yapan herkese teşekkürler.

Ekleme: İlk bilgisayarım olacak. Evde masaüstü veya dizüstü başka bilgisayar yok.

Bütçe: 30.000-40.000 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ai üzerinde yoğunlaşacaksan ekran kartı en yüksek olanı al bu bütçeye bazı yapay zeka modellerini local de denemek test etmek gerçekten kullanışlı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techno_tr -- 8 Kasım 2025; 21:27:59 >
  • techno_tr T kullanıcısına yanıt

Oyunu bilmiyorum ama uygulama geliştireceksen ince bişiy alırdım rami yüksek. Ama daha okula başlamadığın için fikrin çok değişir zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.