Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği => Ankara mı? Gazi mi? (Forumda Ankara Bilg. Müh. Okuyan Var mı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Üniversitesinin mühendislikleri kötü deniyor ama geçen sene gaziden daha yüksek puanla almış. Ayrıca Ankarada bu sene ingilizce bilgisayar da açıldı. Sizce hangisi daha iyidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arc Reactor -- 3 Ağustos 2010; 2:14:12 >

• Ankara ing. geçen sene açıldı.Bayağı yüksek kapattı.Sadece kılavuzda yazılmıyor.Bir de bence tutuyorsa hacettepe dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowhero

Ankara ing. geçen sene açıldı.Bayağı yüksek kapattı.Sadece kılavuzda yazılmıyor.Bir de bence tutuyorsa hacettepe dene

Evet Ankara ingilizce geçen sene ek yerleştirmede açıldı o zaman da tercih etmiştim ama puan düşüktü baya. Bu sene o yüzden yazmamışlar taban puanı.

Hacettepe tutması zor. Ankara ve Gazi de kesin değil. Hangiüniversite.com daki provaya göre ikisi de tutuyor ama tutmama ihtimali de yüksek. Hangisini üste yazacağıma karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arc Reactor

quote:

Orijinalden alıntı: shadowhero

Ankara ing. geçen sene açıldı.Bayağı yüksek kapattı.Sadece kılavuzda yazılmıyor.Bir de bence tutuyorsa hacettepe dene

Evet Ankara ingilizce geçen sene ek yerleştirmede açıldı o zaman da tercih etmiştim ama puan düşüktü baya. Bu sene o yüzden yazmamışlar taban puanı.

Hacettepe tutması zor. Ankara ve Gazi de kesin değil. Hangiüniversite.com daki provaya göre ikisi de tutuyor ama tutmama ihtimali de yüksek. Hangisini üste yazacağıma karar veremedim.

Abi eğitim olarak tam bilmiyorum ama gazi bana sürekli itici gelmiştir.Oradaki sosyal durumdan ötürü felan.Ankara daha sıcak geliyor.Ama iyice bir araştırmak lazım.Eğitim kadrolarına baktın mı?

• Eğitim kadrolarına baktım. Ankarada 1.prof 2doç. 4-5 tane yrd.dç vardı. Gazi de hemen hemen böyle ama ekstradan altta 4prof 3 tane de doç ismi geçiyor. Bunlar da bu bölümde eğitim veriyorlar diye. Yani kadro olarak gazi daha iyi gibi sanki. Ama az önce senin de dediğin gibi bana da ankara daha sıcak geliyor. Ama Ankara mühendislikleri iyi değil diye bir kaç yerden duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arc Reactor

Eğitim kadrolarına baktım. Ankarada 1.prof 2doç. 4-5 tane yrd.dç vardı. Gazi de hemen hemen böyle ama ekstradan altta 4prof 3 tane de doç ismi geçiyor. Bunlar da bu bölümde eğitim veriyorlar diye. Yani kadro olarak gazi daha iyi gibi sanki. Ama az önce senin de dediğin gibi bana da ankara daha sıcak geliyor. Ama Ankara mühendislikleri iyi değil diye bir kaç yerden duydum.

Sözlükte okuduysan inanmaOrada önüne gelen sallayabiliyor.Tanıtım günleri falan varsa ve Ankara'daysan veya gelme durumun varsa şiddetle tavsiye ederim.Hiç olmazsa hocalarla konuşursun
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arc Reactor -- 23 Temmuz 2013; 23:02:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ankaradaki tüm devlet üniversiteleri türkiyenin en iyi 10 üniversitesine girerler.bence ikisinide yazmalısın.
    yabancı dil senin için çok önemliyse ankara bilgisayar(ing) yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fandermeyle

ankaradaki tüm devlet üniversiteleri türkiyenin en iyi 10 üniversitesine girerler.bence ikisinide yazmalısın.
    yabancı dil senin için çok önemliyse ankara bilgisayar(ing) yaz.

İkisini de yazacağım, ankaranın ingilizcesini de yazıyorum ama hangisini öne yazsam diye düşünüyorum.
  • ben olsam
    1.)ankara bilgisayar müh.(ing)
    2.)gazi bilgisayar müh.
    3.)ankara bilgisayar müh.
  • Yukarı
  • gazi mühendisliğin eğitim kadrosu iyidir.ankara yı bilmiyorum ama...eğer ortam, kampüs hayatı filan diyosan ankara mühendislik daha avantajlı bence..orda okuyan birisini bulmaya çalış forumda kesin vardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fefatihfe

gazi mühendisliğin eğitim kadrosu iyidir.ankara yı bilmiyorum ama...eğer ortam, kampüs hayatı filan diyosan ankara mühendislik daha avantajlı bence..orda okuyan birisini bulmaya çalış forumda kesin vardır..

Konu açmamın amacı da zaten orada okuyanlar varsa yardımcı olurlar diye. Ankara'yı ilk sıraya yazmayı düşünüyorum ancak hala tam karar veremedim.
  • Ankara Bilgisayara giden kimse yok mu forumda?
  • Yukarı! Yarın tercihleri artık yapıyorum. Son bir şey diyecek olan var mı
  • hocam face'de gruplarda arasana oradan ankara'dan mezun olmuşunu da şuan okuyanını da bulabilirsin
  • Ankara Üniversitesinin sayfasına bakıyorum ama pek bir şey bulamadım. Sadece Burada geçme notu 70 miş sanırım. 70'in altı kalıyor.
  • Arc Reactor kullanıcısına yanıt
    Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gebze teknik üniversitesinde okuyorum her sene 5 bin geri atıyor 2016 da 46 bin 2017 de 41 bin bu sene 35-36 bin bekliyorum üniversite cok güzel tavsiye ederim.Okul istanbul sınırında ve kampüsü çok güzel. ben geçen sene 30 bin ile yazdım hazırlığı bitirdim bölüme bu sene başlıyacağım sorunuz varsa alabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.