Şimdi Ara

Bilgisayar muhendisligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mf4 puan turunde 3305. Oldum sizce hangi universiteyi yazmaliyim

• kafanda bir yer yok mu hic ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bülend

Mf4 puan turunde 3305. Oldum sizce hangi universiteyi yazmaliyim

bir mezun olarak bilgisayar mühendisliği okumanı tavsiye etmem. elektronik okuyup bir kaç ders alarak bilgisayar müh. lerinin yaptığı iş türkiyede yapılır. daha çok öyle gelişmiş yazılımlar üretilmiyor türkiyede. zaten çoğu bilgisayar mühendisliğinin programına baktığınızda elektroniğe yakın olduğunu görürsünüz. elektronik tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbro

kafanda bir yer yok mu hic ?

odtü yada bilkent düşünüyorum sizce hangisini seçmeliyim
  • 3 feyk hesap bravo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemkose78

3 feyk hesap bravo...

tamam feykiz hadi sen kendine başka konu bulda bizde burada adam gibi konuşalım senin gibi saçmalıklarla uğraşcağımıza geleceğimize yön verelim
  • quote:

quote:

3 feyk hesap bravo...

tamam feykiz hadi sen kendine başka konu bulda bizde burada adam gibi konuşalım senin gibi saçmalıklarla uğraşcağımıza geleceğimize yön verelim

geleceğine yön verecek ne var ben sana söyliyim
    1-bilkent elektronik
    2-bilkent bilgisayar
    3-boğaziçi bilgisayar
    4-itü elektronik
    5-odtü elektronik
    6-itü bilgisayar
    7-odtü bilgisayar

git rahatça uyu şimdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Mühendisliği okumak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

3 feyk hesap bravo...

geleceğine yön verecek ne var ben sana söyliyim
    1-bilkent elektronik
    2-bilkent bilgisayar
    3-boğaziçi bilgisayar
    4-itü elektronik
    5-odtü elektronik
    6-itü bilgisayar
    7-odtü bilgisayar

git rahatça uyu şimdi

keşke bunu önce yazsaydın boşuna kimin feyk kimin gerçek olduğunu düşünerek yorulmasaydın. genede sağol

• fazla parası yok baştan söyliyeyim burada uni 3.su bi tanıdığımızı çok yüksek bir torpille güral porselene yerleştirdik database bölümünde çalışıyor 800 tl maaşı var
  • evet arkadaşlar bilgisayar mühendisliğinde maaşlar düşük odtüden mezun biri var birincilikle bitirdi ve şuanda bir yazılım şirketinde 1000 tl alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLasin

evet arkadaşlar bilgisayar mühendisliğinde maaşlar düşük odtüden mezun biri var birincilikle bitirdi ve şuanda bir yazılım şirketinde 1000 tl alıyor

dostum alay edilecek ne var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLasin

evet arkadaşlar bilgisayar mühendisliğinde maaşlar düşük odtüden mezun biri var birincilikle bitirdi ve şuanda bir yazılım şirketinde 1000 tl alıyor

gülmemek elde değil.
  • millet ben kendi yaşadığım olayı anlattım inanıp inanmamak size kalmış ismet güral işe aldı ve 800 tl maaş verdi bence kötü bir durum ama yine diyorum yalan borcum yok
  • bilgisi olmayan arkadaşlar konu dışının diğer başlıklarında geyik yapabilirler mi?

@bülend
    üniversitelerin tanıtım günlerine katılıp meslekler ve üniversiteler hakkında bilgi almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

millet ben kendi yaşadığım olayı anlattım inanıp inanmamak size kalmış ismet güral işe aldı ve 800 tl maaş verdi bence kötü bir durum ama yine diyorum yalan borcum yok

hangi üniden mezun ozmn dünyanın en büyük örnekleri var bill gates ve mark zuc... var biri microsoftun sahibiydi diğeri facebookun kurucusu ikiside bilgisayar mühendisi biri dünyanın en zengin insanı biride en genç milyoneri eee bunlara ne demeli???
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPETNAS

bilgisi olmayan arkadaşlar konu dışının diğer başlıklarında geyik yapabilirler mi?

@bülend
    üniversitelerin tanıtım günlerine katılıp meslekler ve üniversiteler hakkında bilgi almanı tavsiye ederim.

gitmeyi düşünüyorum bilkenti zaten gezmiştim ama meslek günlerinede gidicem
  • tabi orada sen haklısın kütahya dpu amaderecesi vardı compex gibi bi fuarda ödül kazanmıstı bir de bölüm olarak işlemci gelistirip 1. oldular onun dönemleri tübitakta şimdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

tabi orada sen haklısın kütahya dpu amaderecesi vardı compex gibi bi fuarda ödül kazanmıstı bir de bölüm olarak işlemci gelistirip 1. oldular onun dönemleri tübitakta şimdi..

bilmiyorumda garibime gitti 800 diyince zaten bu aralar kafayı yemek üzereyim neyi seçecegime karar veremedim en çok bilgisayarı istiyorum ama maaş konusunda cok sıkıntı olcak gibi
  • valla fazla kafa yorup karşılığını alamadığın mesleklerdendir hakimlik savcılık gibi ama sıralaman iyi mimarlık düşünebilirsin
  • Bilgisayar konusunda kafa yormak sorun degil benim adima ayrica bilkent cikisli olursam iyi bir is bulurum bence
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.