Mf4 puan turunde 3305. Oldum sizce hangi universiteyi yazmaliyim
kafanda bir yer yok mu hic ?
quote:
Orijinalden alıntı: bülend
Mf4 puan turunde 3305. Oldum sizce hangi universiteyi yazmaliyim
bir mezun olarak bilgisayar mühendisliği okumanı tavsiye etmem. elektronik okuyup bir kaç ders alarak bilgisayar müh. lerinin yaptığı iş türkiyede yapılır. daha çok öyle gelişmiş yazılımlar üretilmiyor türkiyede. zaten çoğu bilgisayar mühendisliğinin programına baktığınızda elektroniğe yakın olduğunu görürsünüz. elektronik tavsiye ederim.
tamam feykiz hadi sen kendine başka konu bulda bizde burada adam gibi konuşalım senin gibi saçmalıklarla uğraşcağımıza geleceğimize yön verelim
quote:
Orijinalden alıntı: bülend
quote:
Orijinalden alıntı: erdemkose78
3 feyk hesap bravo...
tamam feykiz hadi sen kendine başka konu bulda bizde burada adam gibi konuşalım senin gibi saçmalıklarla uğraşcağımıza geleceğimize yön verelim
geleceğine yön verecek ne var ben sana söyliyim 1-bilkent elektronik 2-bilkent bilgisayar 3-boğaziçi bilgisayar 4-itü elektronik 5-odtü elektronik 6-itü bilgisayar 7-odtü bilgisayar
geleceğine yön verecek ne var ben sana söyliyim 1-bilkent elektronik 2-bilkent bilgisayar 3-boğaziçi bilgisayar 4-itü elektronik 5-odtü elektronik 6-itü bilgisayar 7-odtü bilgisayar
git rahatça uyu şimdi
keşke bunu önce yazsaydın boşuna kimin feyk kimin gerçek olduğunu düşünerek yorulmasaydın. genede sağol
fazla parası yok baştan söyliyeyim burada uni 3.su bi tanıdığımızı çok yüksek bir torpille güral porselene yerleştirdik database bölümünde çalışıyor 800 tl maaşı var
evet arkadaşlar bilgisayar mühendisliğinde maaşlar düşük odtüden mezun biri var birincilikle bitirdi ve şuanda bir yazılım şirketinde 1000 tl alıyor
quote:
Orijinalden alıntı: xLasin
evet arkadaşlar bilgisayar mühendisliğinde maaşlar düşük odtüden mezun biri var birincilikle bitirdi ve şuanda bir yazılım şirketinde 1000 tl alıyor
dostum alay edilecek ne var ?
quote:
Orijinalden alıntı: xLasin
gülmemek elde değil.
millet ben kendi yaşadığım olayı anlattım inanıp inanmamak size kalmış ismet güral işe aldı ve 800 tl maaş verdi bence kötü bir durum ama yine diyorum yalan borcum yok
bilgisi olmayan arkadaşlar konu dışının diğer başlıklarında geyik yapabilirler mi?
@bülend üniversitelerin tanıtım günlerine katılıp meslekler ve üniversiteler hakkında bilgi almanı tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: urqun
millet ben kendi yaşadığım olayı anlattım inanıp inanmamak size kalmış ismet güral işe aldı ve 800 tl maaş verdi bence kötü bir durum ama yine diyorum yalan borcum yok
hangi üniden mezun ozmn dünyanın en büyük örnekleri var bill gates ve mark zuc... var biri microsoftun sahibiydi diğeri facebookun kurucusu ikiside bilgisayar mühendisi biri dünyanın en zengin insanı biride en genç milyoneri eee bunlara ne demeli???
quote:
Orijinalden alıntı: SPETNAS
bilgisi olmayan arkadaşlar konu dışının diğer başlıklarında geyik yapabilirler mi?
@bülend üniversitelerin tanıtım günlerine katılıp meslekler ve üniversiteler hakkında bilgi almanı tavsiye ederim.
gitmeyi düşünüyorum bilkenti zaten gezmiştim ama meslek günlerinede gidicem
tabi orada sen haklısın kütahya dpu amaderecesi vardı compex gibi bi fuarda ödül kazanmıstı bir de bölüm olarak işlemci gelistirip 1. oldular onun dönemleri tübitakta şimdi..
quote:
Orijinalden alıntı: urqun
tabi orada sen haklısın kütahya dpu amaderecesi vardı compex gibi bi fuarda ödül kazanmıstı bir de bölüm olarak işlemci gelistirip 1. oldular onun dönemleri tübitakta şimdi..
bilmiyorumda garibime gitti 800 diyince zaten bu aralar kafayı yemek üzereyim neyi seçecegime karar veremedim en çok bilgisayarı istiyorum ama maaş konusunda cok sıkıntı olcak gibi
valla fazla kafa yorup karşılığını alamadığın mesleklerdendir hakimlik savcılık gibi ama sıralaman iyi mimarlık düşünebilirsin
Bilgisayar konusunda kafa yormak sorun degil benim adima ayrica bilkent cikisli olursam iyi bir is bulurum bence