Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 senede bölümü tıpa çevirdiler tebrik ederim. İlgisi olan olmayan herkes popüler diye yazıyor artık muhabbet "para var diye bilgisayar yazıyorlar"a bile gelmiş yazık.

• Kendimi bildim bileli istediğim alan. Başka hiçbirşey düşünmedim. Ama elin edebiyatseveri senelerce ezber yapıp ne olacağına henüz karar veremeyip son aylarda bilgisayar mühendisliği diye bir bölüm varmış çok para kazanıyormuşsum furyasına kapılarak bilgisayar mühendisliğini tercihleri arasına yazar.Ve itü bilgisayara girer. Benim hevesimin %10 u yoktur, daha önce hiçbir şekilde bilgisayarı oyun veya surf dışında kullanmamıştır veya bilgisayar kullanmamıştır. O itüde okur 5 sene ben Karabük te 5 sene. Okul biter ona orda güzel şeyler öğretmişlerdir,banada. Ona iş teklifi gelir. Banada. O iyi maaş hayaline ulaşmıştır. Bende hayallerime. Kısaca herkes hayaline ulaşır. Yıllar sonra itülü arkadaş yerinde kalmıştır. Karabük lü Havelsan'da yetkin ve etkin bir mühendisdir. Tekrar kısaca fok balıkları çok yalnız.
  • inşaat öldü mimarlık öldü,makine hep ölüydü.ee bilgisayarın gerisinde,
    çevre falan filandan hiç bahsetmiyorum.
    napsın hocam millet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Neyse buna da sayın userler hadi :) daha rütbeli diye birşey demiyceksiniz lol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o1kahin -- 6 Ağustos 2019; 21:42:19 >
  • Para yokki anlamiyorum insanlari trde nerde para var ABD deki mcdonalds kasiyerinden cok cok cok assagi paralara calisicak herkes ( trde kalanlar) + alim gucu cok daha dusuk son model telefona adamlar asgari ucretin bile yuzde yuzunu vermezken burdakiler 3 4 maasini vermek zorunda bu sadece ornek insan gibi yasamakda var bide kurallara uyan toplum falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi bildim bileli istediğim alan. Başka hiçbirşey düşünmedim. Ama elin edebiyatseveri senelerce ezber yapıp ne olacağına henüz karar veremeyip son aylarda bilgisayar mühendisliği diye bir bölüm varmış çok para kazanıyormuşsum furyasına kapılarak bilgisayar mühendisliğini tercihleri arasına yazar.Ve itü bilgisayara girer. Benim hevesimin %10 u yoktur, daha önce hiçbir şekilde bilgisayarı oyun veya surf dışında kullanmamıştır veya bilgisayar kullanmamıştır. O itüde okur 5 sene ben Karabük te 5 sene. Okul biter ona orda güzel şeyler öğretmişlerdir,banada. Ona iş teklifi gelir. Banada. O iyi maaş hayaline ulaşmıştır. Bende hayallerime. Kısaca herkes hayaline ulaşır. Yıllar sonra itülü arkadaş yerinde kalmıştır. Karabük lü Havelsan'da yetkin ve etkin bir mühendisdir. Tekrar kısaca fok balıkları çok yalnız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 gram foton 1 kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam çoğu için bu şekilde olacak. Ben bilgisayar öğrencisiyim bencil düşünecek olsam işime gelir derim rekabet azalıcak diye ama rekabetin azalması iyi birşey değil keşke odtü itüye hayalleri bilgisayar olan adamlar gelse. Önceden hayali mühendislik olanlara zorla tıp yazdırılıyordu şimdi de herkes hayalsiz popülerliğe kurban gidip pc yazıyor. Adamların tercih listeleri bile komik tıptan endüstriye kadar her bölümü içeriyor. Mezun olunca tıpta da olduğu gibi dümdüz insanlar türeyecek. Bu ülkenin ayarı yok

• Neye yazık oluyor anlamadım? Böyle mantıksız bir önermeyi sunacak kadar mantık bilmeyip de matematik temelli bir mühendisliğin bayrak taşıyıcısı olduğunu ima etmeniz de tuhaf olmuş. Ne olacak herkes seçtiyse? Ben kendim bölümü sonradan görenlerden değilim ilgim doğrultusunda gidiyorum fakat diğer arkadaşların seçmelerinde de bir sıradışılık görmüyorum açıkçası. Kaldı ki zaten tıp kadar yükselmesi tıpla aynı şey olacağının göstergesidiir. Birkaç yıla bol bol bölüm bırakmalar, istediği parayı (tıpa nazaran üstelik) bulamamalar başlayınca çok üzüldüğünüz gibi bir sorun kalmayacak zaten. Doğal seçilim güzel işliyor kısacası.

Orijinalden alıntı: Long Island Iced Tea

inşaat öldü mimarlık öldü,makine hep ölüydü.ee bilgisayarın gerisinde,
    çevre falan filandan hiç bahsetmiyorum.
    napsın hocam millet.
    Makine ölü değil . İTÜ den mezun olan tanıdığım 11k alıyor .

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.