Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba klasik olacak ama bilirsiniz işte çevrede mühendislere karşı olan ortamı, şimdi ben bilkentten falan mezun olsam aç,parasız mı kalacam?Mesleği istiyorum ama mutlu olmadıktan sonra o sevgi bir işe yaramaz sonuçta en iyi üniversiteden mezun olupta boşta kalmak olayı var mı veya eşek gibi çalışıp çok az para almak gibi bir olay?
    Emin olun hep düşündüm ben seçeyim diye ama çevrem,akrabalarım sakın mühendis olma pişman olursun diyor fikirleriniz neler?

• Hep boş. Kaç tane bilkent mezunu işsiz var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye olcam nasipse.
  • Kaç tane hocam örnek verir misiniz?Ben forumdan bir abiylede görüşüyordum o hiç böyle demedi bilkenttten mezun oldu galiba bu sene?
  • yalniz muhendis Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bir bilgilendirir misinz?Hangi üni. ayrıca iş olanakları ve maaş olanakları nasıl?
  • Sichern kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladın yani mühendis olursan i§siz kalırsın diyenlere sor bunu. Bilkentten mezun ol zaten sen seçersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sichern

Hocam bir bilgilendirir misinz?Hangi üni. ayrıca iş olanakları ve maaş olanakları nasıl?

Daha 3.sınıfım dostum. Sap sap okula gidip geliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendis olan varmı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım hocam sağolun ama buna inanamıyorlar ben anlamıyorum neden işssiz ve aç kalsın?Varsa yoksa doktorluk ben anlamadım.Sizede teşekkürler.
  • yalniz muhendis Y kullanıcısına yanıt
    Hocam yinede bize göre işin içindesiniz sonuçta yani mezun tanıdığınız falan hiç mi yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalniz muhendis

quote:

Orijinalden alıntı: Sichern

Daha 3.sınıfım dostum. Sap sap okula gidip geliyorum.

Nickten belli hocam

• Müneccim boku yedik kardeş he işsiz kalacan biz nerden bilelim yahu şimdi düşünülecek şey o mu adam gibi çalışır mesleğinde iyi olursan niye işsiz kalasın, ama ite kaka mezun olur Hello World yazmayı öğrenirsen sırf tabii ki işsiz kalacan istediğin parayı alamayacan.
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    Peki hocam teşekkürler.
  • Diploma almak sana mesleki açıdan hiçbirşey kazandırmaz. Lakin doktor diploması sanırım garanti iş kazandırıyor ondan doktor ol diyorlar.
    Bana sorarsan bilgisayar mühendisliği diploması veya doktor diploması almak yerine sevdiğin işi yap, bir meslekte ne kadar maaş aldığın ancak vasıfsız insanları ilgilendirir.
    Bu vasıfsız insanlar parayı gözlerinde büyütürler. Sen sen ol sevdiğin işi yap, yoksa hiç önemi yok hangi işi yaptığının yeterki hayatını kendine zindan etme.
  • Valla 2gün önce kuzen panel yapabilirmisin dedi ,bende daha 1deyim anlamam kuzicim dedim , hocalarına söyle dedi 15bin veririm dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gutartigen

Hep boş. Kaç tane bilkent mezunu işsiz var?

Ben mesela.

• Pc mühendisliği mi okudun?

• Hocam haklısınız çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gutartigen

Pc mühendisliği mi okudun?

İşletme. Yani bilkent eskisi kadar cazip deği.

• 1) kardeşim mesleğini iyi araştır

2) mühendislere laf atanlardan uzaklaş (gıda müh gibi meslekler hariç)

Bilgisayar müh okuyorum, çokta memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

1) kardeşim mesleğini iyi araştır

2) mühendislere laf atanlardan uzaklaş (gıda müh gibi meslekler hariç)

Bilgisayar müh okuyorum, çokta memnunum

Sağolun hocam çok çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.