Şimdi Ara

Bilgisayar mavi ekranda kalıyor,açılmıyor..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ailemin internet için kullandığı bilgisayar açılmıyor. windowsa hoşgeldiniz yazısında kalıyor,mouse ile oynanabiliyor. windows görev yöneticisi açabiliyorum. sorun ne olabilir. son günlerde çalışırken ekranı yeniliyor gibi arada siyah ekran geliyor tekrar masaüstüne dönüyordu.

format atıp tekrar windows kurdum ama hala windowsa hoşgeldiniz yazısından sonra mavi ekranda kalıyor.
    ekran kartına oynattığımda reset atar gibi baştan açmaya çalışıyor ve mavi ekranda kalıyor. ekran kartından olabilir mi diye düşünüyorum,ekran kartı fanında sorun vardı,fanı ses çıkartıyordu. ekran kartı yanmış olabilir mi. veya ram den olabilir mi.

ya da bu sorunun kaynağı ne olabilir.

pc 7 yıllık olup özellikleri şunlardır

PENTIUM 4 1.7GHZ 256 CACHE BOX CPU
    MSI 6547E SIS645 SES ONBOARD
    256MB 266MHZ DDR RAM
    64MB GF2MX400 FLY

bu sorunu yeni bir pc almadan,en hesaplı şekilde nasıl çözebilirim. ekran kartını yenilemek istesem anakart hangi ekran kartlarını destekler.

• arkadaşlar formattan yarar alamıyorsan bence ram i ve hard diski çıkar yeniden tak sonra olmazsa ram inde veya ekran kartında sorun vardır böyle birşeye rast gelmiştim kolay gelsin allah yardımcın olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusa1907 -- 2 Mart 2009; 21:51:32 >
  • ram ve ekran kartını çıkartıp tekrar takıp denedim. fakat aynı şekilde açılmadı. öneri için teşekkürler.

ekran kartı almayı ve rami yükseltmeyi düşünüyordum zaten. MSI 6547E SIS645 SES ONBOARD
    anakarta en yüksek hangi ekran kartını destekler acaba. bilgisi olan varmı?
  • güncellll
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.