Şimdi Ara

Bilgisayar Kendini Başlatıyor kapalıyken ( bir garip durum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şaşkınlık içerisineyim ki bilgisayar uykudayken kendi kendini başlatıyor. Uykuya alıyorum 10 dk. sonra çalışmaya başlıyor. Başka uykuya alışımda 1 dakika sonra kendiliğinden çalışıyor. Yazıcı vs. takılı değil. Nasıl kendiğilinden çalışır anlamıyorum. Nedir durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: frederchopen

Şaşkınlık içerisineyim ki bilgisayar uykudayken kendi kendini başlatıyor. Uykuya alıyorum 10 dk. sonra çalışmaya başlıyor. Başka uykuya alışımda 1 dakika sonra kendiliğinden çalışıyor. Yazıcı vs. takılı değil. Nasıl kendiğilinden çalışır anlamıyorum. Nedir durum?

Bende tamamen kapalıyken açılıyor sanıp nası bir şey o diye atladım dı
    Cevap gayet basit uyku modundan klavye ve mouse çıkarabilir pc de zamanlama ile çalışan bir yazılım yoksa
    Benim tahminim fare. Hareket etmiyor sanıyorsun değil mi

• mouse ile alakalı büyük bir ihtimalle , uyku modunda en ufak titresimde bile mouse hareket ediyorsa yada moseu altındaki lazer cok hassas ise bunuda mouse hareket etmiş gibi algılıyorsa , bilgisayar uyku modundan çıkıp açılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arctes

mouse ile alakalı büyük bir ihtimalle , uyku modunda en ufak titresimde bile mouse hareket ediyorsa yada moseu altındaki lazer cok hassas ise bunuda mouse hareket etmiş gibi algılıyorsa , bilgisayar uyku modundan çıkıp açılabilir.

uyku modundayken güç düğmesine basmadan açılmıyor zaten, klavyenin bütün tuşlarına basayım yine açılmaz. Kasadaki güç düğmesine basmadan bilgisayar çalışmıyor ki mause ne alaka
  • quote:

quote:

mouse ile alakalı büyük bir ihtimalle , uyku modunda en ufak titresimde bile mouse hareket ediyorsa yada moseu altındaki lazer cok hassas ise bunuda mouse hareket etmiş gibi algılıyorsa , bilgisayar uyku modundan çıkıp açılabilir.

uyku modundayken güç düğmesine basmadan açılmıyor zaten, klavyenin bütün tuşlarına basayım yine açılmaz. Kasadaki güç düğmesine basmadan bilgisayar çalışmıyor ki mause ne alaka

sorunu anlamadım ben şimdi , uyku modundayken makine kendi açılıyor diyorsun , şimdide açılmıyor diyorsun , nasıl anlamadım ??????

• Herhangi ufak tefek mause elin ayagin degiyodur veya truva varsa işletim sisteminden falan isik yaniorsa hdd virüs vardır olasilik sonucta :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

sorunu anlamadım ben şimdi , uyku modundayken makine kendi açılıyor diyorsun , şimdide açılmıyor diyorsun , nasıl anlamadım ??????

uyku moduna alındığında kasa çalışmayı durdurur değil mi? İşe bu halde kapalıyken açılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.