Bilgisayarım bir müddet çalıştıktan sonra kendiliğinden, restart edilmiş gibi kapanıp açılıyor?? Problemin kaynağını nasıl öğrenirim yardım edebilecek varmı?
ya aynı sorun bende de var bilen biri lütfen yardım etsin..
ne zamandan beri oluyor,herhang, bir yeni parça taktıktan sonra mı baş gösterdi?yada sistem yeni mi?söylersen daha raht yardm edebilriz
evey aynı sorun bende de
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyordum az önce çözdüm. Şehir elektriğinin dalgalanmasından kaynaklanıyor olmalı. Sorunu yaşayanlar acaba İZmirden mi?
İşlemcin aşırı ısınıyor olabilir. resetten hemen sonra "fişi çekip" heatsinke elle dokunur musun? eğer elin ciddi ciddi yanıyorsa sorun fanda veya macunda olabilir.
bide bişey daha dene. Ne alaka deme ama arkadaşımın işine yaradı: ekran kartı driverini güncelle
aynı sorun bendede vardı elektirikçi getirip prize baktırdık topraklama değilmiş ondan oluyomuş. şimdi halloldu.
mm ... bir de reset atarken mavi ekran çıkıyor mu ? eğer çıkarsa ram den dolayıdır. ..
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR GALİBA SORUNU ÇÖZDÜM, 3 tane media okuyucu takılıydı bir ara (cdrom-cdrw-dvdrom) . Cdrom işe yaramıyor diye bir ara bağlantısını çekmiştim. Geriye kalanlardan sistemi galiba kararsız hale getiriyormuş. Ben de mevcut takili olanların bağlantılarında ufak bir değişiklik yaptım, son 3 gündür problem kalmadı çok şükür.
Bazı virüsler, ısınma, vs de restart problemine neden olabiliyormuş.
Hepinize iyi bayramlar...
arkadaslar aynı sorun bende de var bilgisayarı uzun süredir kullanıyorum ve donanımda herhangi bir değişiklik yapmadım bu sorun yeni başgosterdi.... isinma olayı yok şebeke gerilimi problemi yok hersey normal eskisi gibi ama kendi kendini resetliyor bilgisayar format attım olmadı
ramleride bi kontrol et, bu tür reset atmalarda akla gelen ilk şey ramlerdir. başka bir ramde dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme