Şimdi Ara

BİLGİSAYAR KENDİLİĞİNDEN KAPANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün yeni sistem topladım ve kurdum. his3850turbo, e4500, gigabyte ds3l anakart, thermaktake 500w güç kaynağı...

Herşey sorunsuzca yaptım ve oyun oynmaya başladım. 3 saat kadar oynadıktan sonra bir an bilgisayar aniden kapnıverdi. Reset ya da windoowsa çıkma da değil, direkt kapandı.Bunun nedeni nedir? Ne yapabilirim?

• cpu sıcaklığı kaç derece acaba?
  • valla sıcaklığıa bakamadım o sıra...

Yalnız kapandıktan sonra hemen açma butonubastım. Ve bastığım an kasasnın arkasında ekran kartının olduğu bölüm bir parlama gibi bir şley oldu....

Ondan sonra tekrar girdimoyunlara uzun süreli oynamadım ama girdim. Ancak şimdi yine giremiyorum... Oyunları açar açmaz Buı defa kapğanma değil ama yeniden başlatma resetleme oluyor.... sıcaklığa baktım hemen gpu nun 48 c fan %33 diyor... Daha oyunu açmadan bu sıcaklık normal mi ki??cpu nun ise 37-38 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT6 -- 24 Şubat 2008; 17:00:47 >
  • Anakartta kısa devre olabilir.O parlamanın oldugu yere tam olarak bakar mısın? herhangi bir yanık izi var mı?
  • Valla anlık bir şimşek çakması gibi birşey oldu... Ya da bana mıöle geldi bilmiyorum... Yalnız kasamdaki fireware çıkışını dokununca bazen elektrik çarpar. Anakrt ekran kartı ram güç kaynağı hd değiştirdim yine olay aynı.. Hafiften bazen çarpıyor...

Ekran kartının yanında ki bir anakar vidasını takmayı unutmuşum... Üst vidasını... Bu sebep olabilir mi ki??

Şu anki sorunum ise oyunları açmıyor...resetleniyor...Yani ekran kartına yük binmeye başlayıınca galiba...
  • vidanın eksik olması sorun olmaz.ama kasanın içine vida düştüyse kısa devre yaptırıyo olabilir.bide pcyi topraklı prizde kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Kapanıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar geç açılıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.