HERKESE MERHABALAR. KENDİM MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR TOPLADIM YAKLAŞIK 5 AYN KADAR SORUNSUZ KULLANDIM DAHA SONRA BİR GÜN UYANDIĞIMDA PC KENDİ KENDİNE AÇILMAYA ÇALIŞIYORDU VE KAPANIYORDU. BELKİ DE BU GECE BOYUNCA SÜRDÜ. 2-3 BİLGİSAYARCIYA GÖTÜRDÜM VE SORUNUN KAYNAĞINI VE ÇÖZÜMÜNÜ BULAMADILAR. ANAKARTI 2-3 KERE SERVİSE YOLLADIM. SORUNSUZ OLDUĞUNU BELİRTTİLER. DAHA SONRA ARA KABLOYU DEĞİŞTİRDİM ETKİSİ OLDU MU BİLMİYORUM AMA DÜZELDİ YİNE UZUN BİR SÜRE SORUNSUZ KULLANDIM. ANCAK TEKRAR AYNI PROBLEMLE KARŞILAŞMAYA BAŞLADIM. BİLGİSAYARI AÇIYORUM BAZEN 3-5 SAAT SORUNSUZ KULLANIYORUM DAHA SONRA EKRANDA KAPANIYOR YAZISI ÇIKARAK KAPANIYOR. VE TEKRAR AÇTIĞIMDA BU SEFER 2-3 DAKİKADA KAPANIYOR. 2 GÜN HİÇ BİLGİSAYARI ÇALIŞTIRMAZSAM YİNE 2-3 SAAT SORUNSUZ ÇALIŞIYOR ANCAK SONUÇ YİNE AYNI OLUYOR. YARDIMCI OLABİLECEK ÖNERİDE BULUNABİLECEKLER VARSA SEVİNİRİM.
BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİ: -1tb harddisk -250gb ssd -gtx1080 ekran kartı -240mm sıvı soğutma -i7 8700 işlemci -2x8gb ram -z370 tomahawk ana kart -zalman z11neo midtower kasa -700 watt zalman psu
Başka bir prizde deneyin, psu’yu bir elektronikçiye götürüp ölçtürün, temiz bir format atıp başka bir windows derlemesi ile deneyin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
harddısk bozuk gıbı duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: TheArchaeologist
Başka bir prizde deneyin, psu’yu bir elektronikçiye götürüp ölçtürün, temiz bir format atıp başka bir windows derlemesi ile deneyin.