Şimdi Ara

Bilgisayar Kasmaya Başladı (CPU Kullanımı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
44.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açıkçası altta kalıyor Pek göremiyorum . Döndüğünü görüyorum,Ancak bişeye çarpıyomu görmüyorum.Sökmek gerekicek görmek için ancak daha önce hiç denemediğim için pek karıştırmakta istemiyorm :S Şu an aşırı derecede ses çıkıyor Ancak bilgisayarda hiçbir sorun yok 60 dan yukarı çıkmıyor sıcaklığı en yüksek kaliteli oyunlarda bile 60 larda falan sıcaklık kasmada yok .

Orijinalden alıntı: arda.berke

Açıkçası altta kalıyor Pek göremiyorum . Döndüğünü görüyorum,Ancak bişeye çarpıyomu görmüyorum.Sökmek gerekicek görmek için ancak daha önce hiç denemediğim için pek karıştırmakta istemiyorm :S Şu an aşırı derecede ses çıkıyor Ancak bilgisayarda hiçbir sorun yok 60 dan yukarı çıkmıyor sıcaklığı en yüksek kaliteli oyunlarda bile 60 larda falan sıcaklık kasmada yok .

Eğer açabilirsen aç bak.Büyük ihtimalle bir yere çarpıyordur yada bir kabloya çarpıyor olabilir.

Orijinalden alıntı: Mustibh

quote:

Açıkçası altta kalıyor Pek göremiyorum . Döndüğünü görüyorum,Ancak bişeye çarpıyomu görmüyorum.Sökmek gerekicek görmek için ancak daha önce hiç denemediğim için pek karıştırmakta istemiyorm :S Şu an aşırı derecede ses çıkıyor Ancak bilgisayarda hiçbir sorun yok 60 dan yukarı çıkmıyor sıcaklığı en yüksek kaliteli oyunlarda bile 60 larda falan sıcaklık kasmada yok .

Eğer açabilirsen aç bak.Büyük ihtimalle bir yere çarpıyordur yada bir kabloya çarpıyor olabilir.

Ben bunu bilgisayarcıya götürdüm ordada ses yaptı adam ekran kartının fanında sorun var dedi , onu değiştirelim dedi. Bişey çarpıpta o yüzden ses yaptığını sanmıyorum .

• şöyle birşey ses vuuulama gibi ise normal o ses ama arada tıkırtı ya da dart durt sesler cıkıyorsa o fanda birşey vardır tozlanmış olabilir. Ama sen o fanı eğer değiştirirsen elbet daha iyi olacaktır.

Orijinalden alıntı: K120

şöyle birşey ses vuuulama gibi ise normal o ses ama arada tıkırtı ya da dart durt sesler cıkıyorsa o fanda birşey vardır tozlanmış olabilir. Ama sen o fanı eğer değiştirirsen elbet daha iyi olacaktır.

Yokk vuuu lama gibi deil öyle olsa zaten fanın normal sesidir derim bunda dırrrrrrrr diye ses geliyo . Pazartesi götürücem bakalım değişicek büyük ihtimal fan .Bu arada saol ilgilendiğin için .

Orijinalden alıntı: cro@oan

arkadaşım ekran kartının ısı değeri çok yüksek diğerleri normal..

Bende özellikle internette sayfaları açarken işlemci aşırı kasıyor. %100 oluyor.
    Örneğin üst üste 3 donanım haber sayfasını chrome da açsam bile kasıyor.
    Virüs olduğunu düşünmüyor. Tarama yaptıyorum. Advantage system care ile temizlik yapıyorum.
    İşlemci ısısı normal. Confin başlangıç gayet normal. Aşırı program yüklü değil.
    Sorum iki üç sekme açınca yüzde yüz kasıyor işlemci.
    İşlemci amd tek çekirdek 2.2 ghz. Acaba bundan dolayı mı?
    Ben kesinlik işlemcinin bir ayarından vs olduğunu düşünüyorum. Diğer herşeyi araştırdım.
    Firefoxtada aynısını yapıyor. Acaba işlemcim mi yetersiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner282828 -- 12 Ekim 2013; 11:45:20 >

• ya ben oyuun indirdim akşam . sabah bi açtım bilgisaarı CPU da 100 RAM da 100 yaredım edin daa @cro@oan

Orijinalden alıntı: oppan_gangnam_style

ya ben oyuun indirdim akşam . sabah bi açtım bilgisaarı CPU da 100 RAM da 100 yaredım edin daa @cro@oan

Tozlu raflardan bir konu daha gelmiş ama olsun cevap vermekte fayda var. Cpu kastığı zaman windows görev yöneticisinden cpu kullanımına bakarak neyin kullandığını kontrol edebilirsin. Muhtemelen virüs yedin sağlam bir virüs programı ile taratmanı tavsiye ederim..

Ya arkadaşlar bende de bi problem var bi el atsanız
    Bilgisayar 2003 yılında alınmış
    512 MB ram var
    ATI RADEON 9550 ekran kartı 1 çkirdek
    Windows 7 Starter
    Virüs tarama programı da ESED nod32
    açılması 2 dakika sürüyor
    interneti sürekli kasıyor
    CPU %90 dan aşağı inmiyor. Açıp öylece bıraktım hiçbir program açmadım yine de %90 bide bu yetmezmiş gibi ramda %70 den aşağı inmiyor
    Metin2 tarzı ekran kartını direkt etkileyen oyunlar veya 3d oyunlar açınca bilgisayar 1 dk duruyor kasıyor ve bilgisayar reset atıyor
    ekran kartı yazılımıdır die düşündüm hemen güncelledm
    öncedn software açıyordu şimdi onu da açmıyor kafayı yicem ya bi el atın şu probleme
    opengl destekliyor cs'den biliom seçebiliyorum
    mesela cs'de server açtım bir iki adım attım hemen reset
    metin2 de bağlanana kadar sıkıntı yok bağlanınca hemen reset atıyor kendine
    yanık kokusu felan yok
    görv yöneticisinden de baktım cpuyu etkileyen çok az program var onlar da 02 fln etkiliyor
    LÜTFEN Bİ EL ATIN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER İYİ OYUNLAR

• quote:

Arkadaşlar dün karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istiyorum.Bilgisayar normaldi açtım oyunuma girdim falan filan .Sonra kasadan aşırı sayılabilecek ses gelmeye başladı.Ben de hemen bilgisayarı kapatıp açtım . Kapayıp açtığımda o ses gitmişti . Hatta fazlasıyla gitmişti çok az ses çıkıyordu.Sonra oyuna girdim oyun kasmıyordu CPU kullanımıda normaldi ancak 1-2 dk geçti ve bilgisayar aşırı derecede kasmaya başladı.Görev yöneticisinden Cpu kullanımına baktığımda ilk baş normaldi oyundayken %30 civarı kullanılıyodu ve oyun kasmıyordu ancak zaman geçtikçe bu CPU kullanımı zaman geçtikçe arttı ve %60 lara kadar geldi bende hemen kapadım bilgisayarı.Aklıma gelen ilk sorun fanların bozulmuş olacağı ve bilgisayarın ısınıp bu yüzden böyle bir sorun vereceğiydi ancak kasayı açıp baktım fan da çalışıyordu . Yardımlarınızı bekliyorum .

virüs vardır muhtemelen..Combofixle bi tarat

• termal macun al sık aşırı ısınmadan kaynaklanıyor hem işlemciye hemde ekran kartı fanın arasına sık sorunun düzelecek ayrıca cok sıkarsam cok iyi olur diye bişeyde yok nekadar ince ve kusursuz çekersen okadar çok verim alırsın
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.