Şimdi Ara

bilgisayar kasıyor ne yapmalıyım yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
34.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende ASUS K53SV 4gb ram , 1gb Nvidia Geforce GT540M ekran kartlı notebook var. Black ops 1 oynuyorum. Önceden en düşük ayarda oynuyordum sadece çözünürlük yüksekti hatta ekran kartı ayarlarını sadece performansa çevirmiştim yinede az kasıyordu. Daha sonra sildim yaklaşık 5 ay sonra tekrar yükledim. yine aynı özelliklerde fazla olmasa bile mouse geç hareket ediyor. Pc yi 19 ay önce aldım. Soğutucuda var Logitech N20. Pc de sadece black ops yüklü çok boş hafıza var. Neden kasıyor anlamadım. Bilen birileri yardım edebilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ronaldougur9

    Arkadaşlar bende ASUS K53SV 4gb ram , 1gb Nvidia Geforce GT540M ekran kartlı notebook var. Black ops 1 oynuyorum. Önceden en düşük ayarda oynuyordum sadece çözünürlük yüksekti hatta ekran kartı ayarlarını sadece performansa çevirmiştim yinede az kasıyordu. Daha sonra sildim yaklaşık 5 ay sonra tekrar yükledim. yine aynı özelliklerde fazla olmasa bile mouse geç hareket ediyor. Pc yi 19 ay önce aldım. Soğutucuda var Logitech N20. Pc de sadece black ops yüklü çok boş hafıza var. Neden kasıyor anlamadım. Bilen birileri yardım edebilir mi?

    laptopsa kasar
  • Arkadaşlar benim PC HP G62 , İntelİ3 , Win7 Home Basic , 2.27GHZ , M350 , 3GB RAM, 64 Bit İşletim sistemi ] Bilgisayarım Online veya CD Den yukleme oyunlarda vs vs. İnternete giereken çok fazla kasıyor Bu sorun yeni başıma geldi daha 1 saat önce format attım Hala çok fazla kasıyor yardımcı olursanız sevinirim [ Bilgisayar Dizüstü Laptop ].
  • Arkadaşlar benim PC de kasıyo napıcam

    INTEL DUO 2 IŞLEMLI

    EKRAN KARTINI BİLMİYOM

    2,96 GB RAM VAR

    SADECE MİNECRAFT İLE LoL Patcher yüklü

    Sebep ne söylermisiniz

    ASLINDA INTERNE EXPLORER AÇILDI KAPANMIYO



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesgenc2023 -- 31 Ekim 2014; 18:01:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.