Şimdi Ara

Bilgisayar kapanmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
100.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: holywars

Windows XP’den çıkarken bazen bilgisayarın otomatik kapanmadığı olur. Bu sorunu halletmek için Regedit’den “HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop” anahtarına ulaşın ve “PowerOffActive” DWORD değerini bulup değerini “1” olarak değiştirin.

bilgisayarı kapata tıkladığında monitörde siyah bir ekran ve fanlar çalışmaya devam ediyordu.aynen dediğin gibi yaptım problem düzeldi. sağol üstad

• bendede aynı sorun var xp kullanıyorum bilgisayarı kapat dediğimde hiç bir şey olmuyor 5-10dk sonra kapanıyor bunun çözümü nedir bilen varmı?
  • arkadaşlar ben pc yi kapat diyorum kapanmıyor yeniden başlıyor sonra bilgisayarınız ''beklenmeyen bir sorundan kurtardı'' diyor ve sorunun adını bluescreen yazıo anlayamadım bir bileniniz varsa LÜTFEN yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 13 Ekim 2010; 2:57:35 >

Orijinalden alıntı: PoW€R

quote:

Orijinalden alıntı: eaggle14

Arkadaşlar ne olur bi yardım edin regediti denedim hiç birisi işe yaramadı güç kaynağına girdim oradada apm yok acil lazım öncedende xp kullanıyordum hiç böyle bi sorun yoktu.

Birde bu yöntemi deneyin
    baslat/calistir/regedit i aciyor duzen menusunden bul diyoruz ve ardindan "powerdownaftershutdown" yazin ve arama butonuna basin. 
    buldugu kayiıt anahtariınin uzerine cift tiklayin ve oradaki degeri "1" yapip bilgisayari yeniden baslatin. 
    veya bu yolu izleyin; 

hkey_local_machine\software\microsoft\windows nt\currentversion\winlogon klasorundeki, sag tarafda yazili olan 

"powerdownaftershutdown"a cift tiklayin ve degerini "1" yapip bilgisayari yeniden baslatin. 

Alıntıdır.

daha 1 haftalık pc .. format anlamında.yeni format attım daha.bu sabah pc kapanmamaya başladı.
    yüklediğimiz yazılımlar programlar dengesini bozuyor makinanın..
    dediğinizi yaptım..şuan sorunsuz kapanıyor bakalım

• ArkadaşLar Bu Gibi ProbLemLeRde BaşLat/Çalıştır "msconfig" yaz Tamam De BaşLangıca GeL Orda PC açıLırken Otomatik OLan AçıLan Programlardır GerekSiz OLanları KaLdıR Sorun ÇözüLüR İnşaLLaH.
  • Format Atarken Orjinal Deildir Format Cdsi Oyuzden Hatalar Verir Yenden düzgün Şekilde Atman Gerekiyor

Orijinalden alıntı: impavido.

valla ben pcyi hep açma düğmesinden kapıyorum

win7 64 bit kurdum kapanmadı
    win7 32 bit kurdum kapanmadı
    win xp kurdum kapanmadı

yani baslat/ kapat tusu calısmıyor
    pc power tusundan kapanıyor
    bios pilini çıkartıp taktım oyle format attım
    harddisk değiştim ona sistem kurdum
    fakat yemiyor
    redegit vs deki 1 ayarını denedim olmadı

bu sorunla karsılasıp çözenler varsa yazarmı
    pc ddr2 bir makina eski özellikler de yani nerden baksak 10 yıla yakın bir makina
    fakat format atıp yeni sistem yüklemeden önce hersey yolunda idi
    dış kasa değişimi yaptım farklı harddisk taktım
    ve sonra kapamıyor sıkıntısı basladı
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.