Şimdi Ara

bilgisayar kapalıyken usbden şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipod nanomu bilgisayar kapalıyken usnden şarj edebilir miyim? yani bilgisayar kapalıyken usbden güç almak mümkün mü?

• evet.biostan usb energy veya ona benzer bi şeyi enable yap.Mesela usb keybord yazar.Yani usb den keyborda güç gelsin mi gibi.anakart ve biosunun türünü yazsaydın daha çok yardımcı olurduk.haaaa bu arada bu konuyu teknik yardıma açman gerekirdi tabi daha öncesinde araman gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

evet.biostan usb energy veya ona benzer bi şeyi enable yap.Mesela usb keybord yazar.Yani usb den keyborda güç gelsin mi gibi.anakart ve biosunun türünü yazsaydın daha çok yardımcı olurduk.haaaa bu arada bu konuyu teknik yardıma açman gerekirdi tabi daha öncesinde araman gerekir.

gercekten ilginc v ilk sizden duydum..

• speedyvg sana bişi sorcam kafam çok bulanık; x2 +3800 (manchester) mü ? yoksa +3700 (san diego) mü ? thg'nin incelemelerinde bazen +3700 baya fark atıyor x2 +3800'e.
  • sorması ayıp neyi ilk defa benden duydun ve bu kadar gülecek ne var.A4 tech optik kablosuz klavye mouse setimin pil şar yer ve kanal ayırıcısı usbden bağlı ve bilgisayar kapalı iken şarj oluyor.Bence sen buralarda güleceğine biraz araştırma yap.
    quote:

Orjinalden alıntı: speedyvg

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

evet.biostan usb energy veya ona benzer bi şeyi enable yap.Mesela usb keybord yazar.Yani usb den keyborda güç gelsin mi gibi.anakart ve biosunun türünü yazsaydın daha çok yardımcı olurduk.haaaa bu arada bu konuyu teknik yardıma açman gerekirdi tabi daha öncesinde araman gerekir.

gercekten ilginc v ilk sizden duydum..

• quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

speedyvg sana bişi sorcam kafam çok bulanık; x2 +3800 (manchester) mü ? yoksa +3700 (san diego) mü ? thg'nin incelemelerinde bazen +3700 baya fark atıyor x2 +3800'e.

çift cekirdek daha iyi tabiiki.neden san diago aldın dersen param yetmedi.ayrıca ben winchester cekirdekli amd işlemcilerini sevmiorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

speedyvg sana bişi sorcam kafam çok bulanık; x2 +3800 (manchester) mü ? yoksa +3700 (san diego) mü ? thg'nin incelemelerinde bazen +3700 baya fark atıyor x2 +3800'e.

soru ilginc,cevapsa ondan ilginc.hangisine şaşıracağımı şaşırdım valla.gülmek suc deil herhalde?bu kadar alıngan olmayın lütfn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 23 Şubat 2006 9:08:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyide hocam sen bana gülmüşsün.Adamın sorunusuna p.ç ettik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.