Şimdi Ara

Bilgisayar Isınma Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın ısısından korkuyorum herhangibirşey olucak diye kasam cooler master k-380 Sorunum işlemcim üstündeki fan altındaki anakart çok ısınıyor kasa yuzeyine kadar geliyor ısı elimi deydiğim zaman oldukça sıcak olduğunu anlıyorum önde 1 adet işlemcinin hemen yanında 1 adet ve işlemci soğutucuyla birlikte 3 adet fan var sıcaklık değerleri resimde gösterdim normal midir. sadece işlemci bolgesinde ısı oluyor ekran kartı olsun kasanın diğer kenarları olsun normal. Speed Fan da = Temp 1(43C)Temp 2(50C) Temp 3 (39C) HD0(34C) GPU(47C) Sistem boştayken
     Bilgisayar Isınma Testi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wordex232 -- 27 Temmuz 2013; 12:31:47 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: wordex232

    Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın ısısından korkuyorum herhangibirşey olucak diye kasam cooler master k-380 Sorunum işlemcim üstündeki fan altındaki anakart çok ısınıyor kasa yuzeyine kadar geliyor ısı elimi deydiğim zaman oldukça sıcak olduğunu anlıyorum önde 1 adet işlemcinin hemen yanında 1 adet ve işlemci soğutucuyla birlikte 3 adet fan var sıcaklık değerleri resimde gösterdim normal midir. sadece işlemci bolgesinde ısı oluyor ekran kartı olsun kasanın diğer kenarları olsun normal.
     Bilgisayar Isınma Testi

    hayır hocam sıcaklıklar normal




  • wordex232 W kullanıcısına yanıt
    hocam bu değerler mi çok :) normalin altında için rahat olsun dostum boşta iken yazın 55-60 oyun oynarken 75-80 normal değerlerdir..
  • Speed fanla yapmış olduğum test temp2 alev olarak gösteriyor fakat bi problem olurmu anakarta-işlemciye elimi deydiremiyorum.
     Bilgisayar Isınma Testi Bilgisayar Isınma Testi Bilgisayar Isınma Testi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wordex232

    Speed fanla yapmış olduğum test temp2 alev olarak gösteriyor fakat bi problem olurmu anakarta-işlemciye elimi deydiremiyorum.
     Bilgisayar Isınma Testi Bilgisayar Isınma Testi Bilgisayar Isınma Testi

    hocam bilgisayarda sorun yok speedfan 50 yi geçince alev gösterir önemi yok işlemci boşta 50-55 kadar çıkabilir oyunlarda 70 i görür en son ekran kartı ağır oyunlarda 100 bile görebilir bu değerleri geçince sorun var demektir




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.