Şimdi Ara

Bilgisayar hiiiiç açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar hiç açılmıyor arkadaşlar. bütün fanlar çalışıyor ama tık yok. ramleri sokuyorum, ekran kartını yine aynı hata sesi bile gelmiyo. neden olabilir yaa.

• Merhaba, Bilgisayar açılmamasının fazla bir altarnatifi yok sanırım. Tahminim raminde sorun var yeni bir ram ile denersen sevinirim eğer ram arızalı ise bilgisayar hata raporu sinyali vermeyebilir. Ram sesi sadece takılı olmadığı zamanlar ve bios dan da bu uyarı açık iseverir. Tavsiyem Ramini değiştirmen bir de Power 2 enerji girişli mi ?

Saygılarımla
    Not: Yaşamış olduğun sorunu açıklayıcı yazabilirsen dah hızlı bilgi alabilirsin. Mesela bilgisayarın öncesinde çalışıyormuydu, yoksa kurulum yenimi?
  • Geçmiş olsun arkadaşım. Eğer hiç ses çıkmıyor diyorsan belki anakartta sorun vardır. Bir de buzzeri kontrol et belki takılı değildir. Power supply de elektrik var mı ona bir bak. O da olmadı kesenin ağzını aç biraz. Kolay gelsin.
  • kasa + anakart + işlemci yeni. dğer parçalar önceden kullandıgım parçlar. sadece ramleri söküyorum hiç hata sesi falan çıkmıyor. aynı şekilde sadece ekran kartı söktüğümde de hata ses çıkmyor.
  • kasanda speaker oluduğundan ve doğru jumpera taktığından emin misin peki hata sesleri olayı için
  • arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. sorun halloldu. hata ramlerdemiş. bende 1 tane 256MB DDR333, 1tane de 128MB DDR266 ram vardı. eski anakartımda gayet sorunsuz çalışıyorlardı. ama bu anakartta beraber çalışmadılar. bende tek 256 yı taktım. napalım artık idare dicez kısa bi süre zaen yakın zamanda ramleri de değiştirecektim. tekrar yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
  • ikisini de elden çıkartıp 256x2 li bi kit alırsan çok iyi olur derim ben ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mus_efe

ikisini de elden çıkartıp 256x2 li bi kit alırsan çok iyi olur derim ben ;)

evet şimdi anakat + işlemci + kasa biraz masraflı oldu. bu bir ay içinde falanda 512 X 2 yapmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.