Şimdi Ara

Bilgisayar herşeyde kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar sistemim biraz eski evet ama bu kadar da donup kasmaması lazım diye düşünüyorum google chrome tıkladıgımda 30 saniye sonra geliyor oyun çok geç açılıyor ve oynadığım şuan tek bi oyun var metin2 online oynuyorum çok aşırı kasıyor oyunuda extra yardımcı programlarıda denedim gameboster-systemcare vs ama bir çözüm bulamadım formatta attım hep aynı hep aynı sizlerin çözüceğine inanıyorum bu sistem bana metin2 donmadan , kasmadan oynatsa yeter

Sistemim:

işlemci : intel pentium D 935 3.20 ghz

anakart : ASRock G41C-GS

Ram : DDR2 2gb 400mhz yazıyor (Cpu-Z de )

Ekran kartı : Geforce GT 220

• Görev yöneticisi -> powermon.exe diye bir zıkkım var, bildiğim kadarıyla gamebooster'dan kaynaklanıyor. Eğer sende de varsa işlemi sonlandır dostum. Eğer yoksa adı bilinmeyen, garip gelen işlemleri araştırarak sonlandırabilirsin.
  • yorumun için teşekkürler ama malesef öyle bir uygulama yok
  • EveryTimee E kullanıcısına yanıt
    Isınma problemi var mı?
  • EveryTimee E kullanıcısına yanıt
    Burda hdd zayıf halka olabilir,hdtune programını kurup error scan bölümünden test edermisin.Healt sekmesinde hata var mı ona da bakın.HDD'den ciddi şüphelendim.
  • cengaver dediğin programı indirip taradım sonuçlar bunlar lütfen yardımcı olun arkadaşlar güncelll

@Cengaver53

• Yok ısınmıyor ama bazen bilgisayar mavi ekran hatası veriyor

@Tenerife
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EveryTimee

cengaver dediğin programı indirip taradım sonuçlar bunlar lütfen yardımcı olun arkadaşlar güncelll

@Cengaver53

HDD de problem görülmemekte virüs filan olabilir combofixle bi tarat derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buna benzer bir sorun önceden bende vardı. 2000 yılından kalma bir laptopum vardı. 2-3 yıl önce attım.

Sizden bir şey yapmanızı isteyeceğim ve sonucu bana bildirirseniz yardımcı olabilirim. Bilgisayarınız açın ve ilk 10 dk hiçbir şey yapmadan bekletin. Ardından internet, oyun vs. çalıştırıp bilgisayarı kullanın. Bilgisayardaki kasmalar hemen mi başlayacak yoksa kullandıktan sonra mı kasmaya başlayacak ?
  • Bilgisayar çok geç açılıyor windows xp yazan başlangıçta 1-2 dk geçiyor masaüstü geliyor o sıra kasmaya başlıyor @Core.
  • 1. Combofix
    2. adwclenar
    3. advanced systemcare 7.1 pro sürüm
    4. microsoft e...
    5. revo uinstaller ile gereksiz programları kalıntılarıyla beraber güçlü kaldırma yaparak kaldır.
  • şoşo çok teşekkür ederim kardeşim combofix ile bi 20 dk taradı yeniden başlattı bilgisayar hızlandı biraz
  • Dediğim gibi açıldıktan sonra 10 dk bekleyip kullanmanız gerekiyor. Böyle yaptıysanız 2 sonuç çıkabilir.

Birincisi 10 dk bekledikten sonra kullanmaya başladığınızda hemen kasıyorsa arkada açık olan programlar olabilir. Bunun için ''Başlangıç'' tan Windows başlatılırken gereksiz gördüğünüz tüm programları devre dışı bırakın. Bu sayede bilgisayarınız daha çabuk kendine gelecektir.
    Ayrıca Görev Yöneticisini'den açık olan işlemlere bir bakın. Tanıdık gelmeyen işlemler varsa Google'da aratıp virüs olup olmadığını kontrol edin.

İkincisi 10 dk bekleyip kullanmaya başladıktan bir süre sonra kasıyorsa büyük ihtimalle ısınma sorunu olabilir.

Ben yine de ''Başlangıç'' tan gereksiz gördüğünüz tüm programları devre dışı bırakmanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.