Arkadaşlar ufak bir bilgisayar firması kurucam ama firma ismine ne verebilirim bi türlü karar veremiyorum .Aklında güzel bi isim olan varsa yazabilirmi
Datasoft, Xtech, Darrenhyle, Glourse geldi aklıma belki bir tanesi hoşuna gider
saol dostum cok iyi de Darrenhyle biraz söylemesi bile zor ama önerin icin saol ...
Baska önerisi olan yokmu ?
EXEN , EKSEN , PC-PRO aklıma gelenler..
Eheh ya banada glourse'u okumak daha zor geliyor valla ileride ufak çaplı bir bilgisayar şirketi kurarsam kesin adını darranhyle yaparım çok süper geliyor.Birde bilmiyorum ama benim dilim rahat dönüyor darrenhyle'ı okurken zorlanmıyorum fazla
En kral ne yap biliyormusun evli isen karınla birlikte yada çocuklarının yada aileyi tarikatının isimlerinin kısaltmışını yap gerçkten sık düşününce harika isimler çıkıyor.
yaş 21 daha evlenemedim isim icin evlensemmi yaw Mitnick Computer systems n asıl acaba ... :D
Yok kulağa hoş gelmiyor.Daha çekici herkesin ağızında dolanan bişeyler bul... Mesela bazı yerleşmemiş mekanlarda adamlar iki internet kafe bilg parçaları kurmuş dükkan adı murat bilgisayar.Abdullah donanım.KAzım sistem pc toplama SENDE böyle bişiler bul
Sen bana adını soyadını ver ikide abla kardeş filan değişik şeyler üretelim kazım yaman diyelim kaman olur bundan güzel mesela yada kazman
telif hakkı ödersen bulalım bişiler :)
Bilgi Tech,Techno PC , Bilgi-Sayar, PC Evi yaz bişi işte
ben olsam badsector koyardım
Titanyumbilgisayar yada Datacom olabilir
Yok yaw ben kral bişi koyacam az sonra...
siparişlemi gelio
WestSoft, Exelium, Torcsoft gibi sözlüklere bak bulursun!!!
Hayırlı olsun!!!
Eleman lazımsa geliriz yani!!!
Aklında olsun!!!
hehe olur istanbul / beylikdüzüne yakın sağlam adamlar işime yarar !