Şimdi Ara

Bilgisayar Fanı Çalışıp Duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar okuldaki bilgisayarn açma düğmesine bastıgımzda fan biraz çalısıyor 4 5 saniye sonra duruyor. Ram i soktm taktm birsey degismedi ne yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha açıklayıcı bilgi lazım. Monitörde en son ne görebiliyorsunuz ? Hiç mi görüntü yok ? Yoksa sadece fan durması mı problem ?
  • hasandalgic H kullanıcısına yanıt
    hocam bilgisayarlar 2009 dan beri kullanılmamış ve monitorde bir şey gelmiyor. bilgisayar hiç açılmıyor ses vb bir sey yok. sadece fan biraz çalışıyor ve duruyor
     Bilgisayar Fanı Çalışıp  Duruyor
  • İşletim sistemi görevini yapamamakta, bence bi servise danışın. Garantisi yok sanırım. İyi bir servis bu sorunu çözer

• Donanimsal bir sorun var ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: hosting.sistem

İşletim sistemi görevini yapamamakta, bence bi servise danışın. Garantisi yok sanırım. İyi bir servis bu sorunu çözer

Dostum daha boot ekranı gelmiyormuş işletim sistemlik bir olay yok.Ram yada işlemci olsa oda hata sesi verirdi anakart yada psu kanımca.
  • Hocam BİOS pilini çıkararak mümkünse yenisini takarak tekrar denemenizi tavsiye ederim. Geçmişi tam bilinmiyorsa ramler ve ekran kartlarının da üzerine bastırıp bağlantı kontrolünde fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Islemci problemi destekliyen baska bir ıslemci ile denemeniz gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.