Şimdi Ara

Bilgisayar erkanı saliselik gidip geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi güler DonanımHaber ailesi bir sorunum var araştırmama rağmen bazı yabancı kaynaklara da baktım ancak tam bir sonuç bulamadım ekran kartı adı altında açtım konuyu ancak daha geniş bir alanı kapsayan konu olduğunu düşünüyorum öncelikle eve daha yeni iki cihaz bağlattım biri şofben diğeri ise yeni aldığım Rx6600 Eagle/Amd Ryzen5 5500/B450M S2H/16 GB Ram/550+50 Power supply/500 GB m.2 ssd donanımlı bir bilgisayar bu bilgisayarı İTopia'dan satın aldım hazır olarak Bilgisayar geleli 3 hafta ya oldu ya olmadı ancak geldi geleli bu şekilde Bilgisayarı çalıştırdığım zaman oyunlara girdiğimde monitör ve buzdolabı ayna anda saliselik gidiyor monitörde ekran 1 salise siyah ekran oluyor aynı zamanda buzdolabıda motoru duruyor bunun şofbenden kaynaklandığım düşündüm ilk zamanlar ancak bilgisayar takılı değilken böyle bir sorun olmuyor ve zaten şofbende bilgisayar takılıyken çalışmıyor onun haricinde bunun hdmi kablosu ya da monitörden kaynaklandığını söyleyebilirsiniz monitörü de hdml kablosunuda değiştirdim ancak bir düzelme olmadı Ekran Kartıda bir seferliğine oldu bu hdml kablosuyla oynadım çünkü hdml arızası olduğunu düşünerek hdml kablosunu başka bir hdml girişine fln taktım bu sefer ekran; ekran kartı yanmış gibi davrandı ancak performans da hiç bir sorun yaşamadım bu iki monitörde de oldu oyunlar da da hiç bir performans kaybı yaşamıyorum ancak şunu da belirtmeliyim oyunlardayken çok daha fazla yapıyor bunu masaüstünde ya da film izlerken çok tekrara düşmüyor İtopia yı arayıp durumu anlatacağım ancak bir forum sitelerine yazayım dedim hem benim gibi bu sorunu yaşayanlara deva olmuş olur şimdiden sizlere Teşekkür ederim Hayırlı Günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.