Şimdi Ara

Bilgisayar Ekranı kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3-4 gündür bilgisayar ekranı kapanıp duruyor kendiliğinden, başlarda çok nadir tek tük oldugu için dikkat etmesemde dünden beri birçok defa kapandığı için kullanılmıyor neredeyse.

Bende LG ekran var kasa için onu kullanıyorum yaklaşık 3 sene oldu herhangi bir problem çıkarmamıştı şimdi herhangi bir şey yaparken ki bu sosyal medya da gezmek olsun dizi izlerken falan ekran birden kendiliğinden gidiyor hemen 1-2 saniye içinde kendiliğinden tekrar açılıyor ama bu süre zarfında arkada mesela dizi varsa devam ediyor sesleri geliyor yani sadece ekran gidiyor, başlarda bir defa yapıp duruyordu ama şimdi bir kapandı mı 7-8 defa art arda ekranı karartıp açıyor gibi yapıyor ve bu dünden beri her saat başı olmasada baya tekrarlandı.

Sorun grafik kartında dicem ama ekran kapandığında arkada her şey normal devam ediyor hiçbir sorun yok gibi bende televizyon ekranından bir şey olabileceğinden şüpheleniyorum ama internette o kadar aramama rağmen hiçbir şey bulamadım.

Sizce ne olabilir, şimdiden teşekkürler

• Kablo ? Dönüştürücü? Ekran kartinin hdmi dvi girisleri.Bu sorunu bende yaşadım sorun dvi aparatimda olustu2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knuaf

Kablo ? Dönüştürücü? Ekran kartinin hdmi dvi girisleri.Bu sorunu bende yaşadım sorun dvi aparatimda olustu2.

Onlarda sorun olduğunu nasıl anlayabiliriz ki? Sen nasıl cözmüştün?

Yeni eve yerleştim bilgisayarı daha kuralı 1 hafta oldu muhtemelen bir şey olmus olabilir taşırken.
  • DOSTUM SORUNU ÇÖZMENİN YOLU REGEDİT'TEN GEÇER ŞİMDİ SANA REGEDİT KODU VEREYİM ONU METİN DOSYASI AÇ UZANTISINI AYAR.REG YAP IBDAB SONRA MAVİ EKRAN VERİRSE KAPANMAYACAK O ZAMAN DOĞRU TEŞHİS KOYULUR.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CrashControl]
    "AutoReboot"=dword:00000000
  • Benim monitorden gelen kablo vga.Mecburen vgayi dvi apartiyla dönüştürüp Ekran kartına oyle takip kullaniyordum.Monitor kararip kalıyordu ses geliyor goruntu yok.Isigida yaniyordu.Kabloyla oynayınca geliyordu ekran Kabloyla,dvi leri degistirdim sorun düzeldi.Senin girislerini bilmiyorum.Deneyerek sorunu bulmaya caliscaksin.Sorun donanimdaysa o beni aşar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.