*Bilgisayar DVD disk i görmüyor.Birşey atamıyorum diske. *Arada mavili siyahlı bir ekran geliyor ve kendi kendine resetleniyor bilgisayar. *Arada yenile dediğimde bilgisayar donup kalıyor. *Geçende format atarken dondu kaldı.
Bilgisayarımın nesi var?
Format atarken dondu kaldı demişsiniz, DVD taktığınızda sorunsuzca okuyabiliyor mu DVD'yi? Ayrıca DVD yazdırabiliyor musunuz? Başka PC'de yazılan verileri görebiliyor musunuz? DVD sürücüyü çıkarıp bilgisayarı açmayı denediniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Tritium
Format atarken dondu kaldı demişsiniz, DVD taktığınızda sorunsuzca okuyabiliyor mu DVD'yi? Ayrıca DVD yazdırabiliyor musunuz? Başka PC'de yazılan verileri görebiliyor musunuz? DVD sürücüyü çıkarıp bilgisayarı açmayı denediniz mi?
DVD okuyor. DVD yazdırmayı denemedim daha önce, ama CD yazıyor. Başka pc de yazılan verileri görebiliyorum. DVD sürücüyü çıkarıp bilgisayarı açmayı denemedim.
Bilgisayarın açılmama sorununu çözdüm. PC sistemi görmüyormuş ve harddiske bağlı olan kablo ile harddisk arasına toz girmiş.Kuvvetlice üfleyince toz filan kalmadı.Şu an sorun yok.Dvd yazmama sorunu hala devam ediyor.