bir öneride bulunayım mı? vidalarında zaten tornavida izi vardır.Aç anakarta elektrik ver tam bozulsun gönder tahminim anakartta bire sorun vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: SerseriBeyfendi
hocam biz sorunu bulsakta bu servis elemanları bi kere sorun yok dediler mi geri çeviremezsiniz.bence hakkınızı yasal yollardan arayın
bi daha göndereceğim sanırım bilgisayarı.. çalışmıyor şu an ne yaptıysam..
quote:
Orijinalden alıntı: AtiMX4
bir öneride bulunayım mı? vidalarında zaten tornavida izi vardır.Aç anakarta elektrik ver tam bozulsun gönder tahminim anakartta bire sorun vardır.
tamir görmemiş hocam.. ilk gönderdiğimde bilgisayar çalışmış nasıl olduysa.. sanırım statik elektrik birikmesi var.. power tuşuna basılı tutuyorum 15-20 saniye.. ama yine çalışmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: CxCxCx
bilgisayarı şarj kablosunu çıkartıp açma tuşuna uzunca basılı tutsana 10 sn kadar. Ben öle yaptım aynı sorun bende de olmuştu
Bu sayede bir arkadaşımın laptop'u açtık saol dostum
Konuyu açan arkadaşada geçmiş olsun
Bugün laptopu servise götürdüm.. Adam prize taktı, çalıştı bilgisayar.. Batarya ile de çalıştı, bataryasız da çalıştı.. Sanırım evdeki elektrik tesisatında bir sorun var.. Şu an bataryadan açtım bilgisayarı.. Adaptörü taksam muhtemelen yine bir süre sonra açılmayacak bilgisayar..
Sorun ne olabilir acaba arkadaşlar, nasıl çözebilirim ?
topraklı priz kullanmaya özen göster
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme