Arkadaşlar 3.5 ay önce felan aldım bilgisayarı özellikleri baya iyi. Bende torrentden oyun indirdim 3-4 tane outlast felan. Açılmadılar bazı dosyalar eksikmiş bende araştırdım o dosyaları indirdim galiba system64'deki 3-4 dosyayıda değiştirdim diye sürekli çöküyor.
Bazen beyaz ekran gri ekran veriyor tamamen beyaz ve gri ama skype sesleri felan geliyor görüntü gelmiyor. Bazende çöküyor hani çökme sesi olur öyle bi ses geliyor ekrandada çizgiler felan beliriyor. İlk zamanlarda bluscreen hatası demişti. Format attırmaya üşeniyorum kasa çok büyük taşıyamam.
Ekran kartından kaynaklı olabilirmi? aldıktan bi 2 hafta sonra felan başladı belkide system64 dosyalarını değiştirdiğim içinde olmayabilir?
Not: genellikle böyle hd videolar felan izlerken oluyor. Youtubede bi klip açıyım veya bi video kalitesi iyiyse bi zaman sonra hemen çöküyor.
anladığım kadarı ile karta yük binince oluyor..direk kartın ısı sını kontrol edecek bir proğram indirin ve bir gözünüz sürekli onda olsun..hd video açınca kaç derece oluyor yazın ve ilk başta boştayken kaçtı yazın..kart nedir tam olarak marka model nedir onuda yazın... muhtemelen kart arızası gibime geldi...anakartın o/b vga çıkışı var mı ?