Merhabalar, Bir kaç sorum olucak : 1 - 9 eylül üniversitesi bilgisayar bilimleri bölümünün bilgisayar mühendisliği ile alakası nedir ? 2- Sizce 9 eylülde bilgisayar bilimleri mi okumak yoksa ortalama bir üniversitede bilgisayar mühendisliği mi okumak. 3- Ayrıca bilgisi olan varsa, dersleri ortak mı yoksa çok mu farklı söylerseniz sevinirim. ![]() |
Bilgisayar bilimleri ve bilgisayar mühendisliği ilişkisi

-
-
Hocam yazılır aslında da, tek 1 yerde olması baya sıkıntı. İşveren şaşırabilir duruma :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ama gelecekte veya yurtdışında iş yapmaz mı
-
Mantıklı görünüyor. CTIS bölümlerinden pek bir farkı yok sanki.
Yurtdışı iş için zaten önemli olan performansınızdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dokuz Eylül Üniversitesi'nin akademik kadrosunu ve eğitim planını incelemiştim. Akademik kadrosunun araştırma alanları istatistik biliminin disiplinleriyle iç içe ayrıca bölümün başkanı profesör istatistik çıkışlı , eğitim planını incelediğimde de istatistik bölümleriyle çok yakın bir eğitim planı olduğunu düşünmekteyim. Genellikle veri bilimine yönelik dersler içeriyor. Yıldız Teknik İstatistik ile Dokuz Eylül Bilgisayar Bilimlerini düşünebilirsiniz.
Bilgisayar mühendisliğinin tek avantajı mühendislik etiketi olması onun haricinde eğitim olarak yıldız ve dokuz eylül daha ön plana çıkar diye düşünüyorum. Ayrıca bilgisayar mühendisliğinde göreceğiniz elektrik,elektronik,donanım dersleri yalnızca bazı yazılım alanlarında kullanılıyor bu alanlarda çalışmayı düşünmüyorsanız boşa vakit kaybetmiş olacaksınız.
-
ben back-end dev. vs. olmak istiyorsam dokuz eylül bana bunların derslerini sağlayacak mı pek emin değilim
-
back-end kısmıyla alakalı dersler göreceğinizi düşünmekte ve umut etmekteyim , front-end kısmı için fikrim yok biraz daha tasarımla alakalı olduğu için gerek duymayabilirler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X