Şimdi Ara

Bilgisayar başında yararlı neler yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
4
Favori
13.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler forumda takılmaktan, oyun oynamaktan dizi ve izlemekten bir süre sonra sıkılmaya başlıyorum. Hem bunların bana pek yararı yok.
    Kendimi herhangi bir konuda geliştirebileceğim, sosyal hayatta yardımı dokunacak neler yapabilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayarda Yapılabilecek Yararlı Şeyler

Bilgisayarlar, günlük yaşamlarımızda kullanabileceğimiz çok yönlü araçlardır. İşte bilgisayarınızda yapabileceğiniz bazı yararlı şeyler:

• Eğitim: Çevrimiçi kurslar alın, kaynak kitaplara erişin ve yeni beceriler edinin.
    • Kişisel Gelişim: Kişisel finansı yönetin, sağlıklı alışkanlıklar oluşturun ve kişisel hedefler belirleyin.
    • Yaratıcılık: Sanatsal projeler oluşturun, müzik yapın ve yazma becerilerinizi geliştirin.
    • Eğlence: Film izleyin, oyun oynayın ve sosyal medyada vakit geçirin.
    • Üretkenlik: Dokümanlar oluşturun, sunumlar hazırlayın ve görevleri yönetin.
    • İletişim: E-posta gönderin, görüntülü görüşmeler yapın ve sosyal ağlarda bağlantı kurun.
    • Bilgi Edinme: Haberleri takip edin, bilimsel makaleler okuyun ve çeşitli konularda araştırma yapın.
    • Ev İdaresi: Faturaları ödeyin, yemek siparişi verin ve ev işlerini yönetin.

Bunlar, bilgisayarınızı kullanarak yapabileceğiniz birçok yararlı şeyden sadece birkaçıdır. Günlük yaşamınızı kolaylaştırmak, kişisel gelişiminize katkıda bulunmak ve eğlenmek için bilgisayarınızı etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Program kullanmayı öğren.PS mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Program kullanmayı öğren.PS mesela

Hocam fotoğraflar ilgi alanıma girmiyor maalesef. Ve dediğim gibi daha çok sosyal hayatta işime yarayacak bir şey olsun istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 26 Ekim 2012; 23:01:23 >
  • Bana makale yazıp pm at. makale başı 50 krş yanlız özgün olacak
    azimle yazarsan duvarı delersin
  • İlgi alanin ne onu belirtseydin bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

İlgi alanin ne onu belirtseydin bari.

Şimdilik keman kursuna gidiyorum. Aklımda tenise başlama gibi bir düşünce de var.
    İşyerinde günde 8 saat pc başındayım. Eve gelince de mecburen oturuyorum 2-3 saat.
    Pc başında yapabileceğim bir şey olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

Beyler forumda takılmaktan, oyun oynamaktan dizi ve izlemekten bir süre sonra sıkılmaya başlıyorum. Hem bunların bana pek yararı yok.
    Kendimi herhangi bir konuda geliştirebileceğim, sosyal hayatta yardımı dokunacak neler yapabilirim?

StumbleUpon'u deneyin hocam, seveceksiniz

http://www.stumbleupon.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlonmoura -- 26 Ekim 2012; 23:09:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mecburen 2-3 saat oturuyorum yazmışsın, yapacak birşeyin yoksa niye zorluyorsunki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsilKurtx

Mecburen 2-3 saat oturuyorum yazmışsın, yapacak birşeyin yoksa niye zorluyorsunki.

Yapacak bir şeyimin olmasını istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerlonmoura

quote:

Beyler forumda takılmaktan, oyun oynamaktan dizi ve izlemekten bir süre sonra sıkılmaya başlıyorum. Hem bunların bana pek yararı yok.

Bir ara takılıyordum orada. Güzel şeyler çıkıyor gerçekten.
    Ama sosyal hayata bir katkısı yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerlonmoura

quote:

Bir ara takılıyordum orada. Güzel şeyler çıkıyor gerçekten.
    Ama sosyal hayata bir katkısı yok

Beğendiniz siteleri paylaşın, beğenen kesin olur.

Ayrıca ufkunuz genişler, muhabbetlerinize de konu çıkar "aa bak adamlar ne yapmış biz hala oturuyoruz" gibisinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlonmoura -- 26 Ekim 2012; 23:49:39 >

• Arada takılırım yine o siteye

Var mı başka önerisi olan
  • up
  • Programlama dillerinden başka günlük hayata yararlı bi şey yok gibi.Fakat öğrenmek 2-3 sene.
  • erotik filim izlenebilir
  • para kazan
  • Tarih araştırması yapabilirsin

• Programlama dili günlük hayatta ne işime yarar ki hocam
    1-2 sene öncesine kadar gecem gündüzüm tarih araştırmalarıyla geçiyordu. Sıkıldım bir süre sonra.
  • Youtube'daki her türlü "How to" videosunu seyret. Emin ol gerçek hayatında faydası olur.

• belgesel izle,yeni diller ogrenmeye calis.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.