Şimdi Ara

bilgisayar balonu patlıcak yakında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o kadar çok bilgisayar mühendisi var hala da herkes bilgisayar mühendisliği istiyor hepiniz işsiz kalıcaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan455 -- 8 Mayıs 2015; 20:14:44 >

• Ok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc mühendisi ne ya

• pc mühendisliği mi varmış
  • sinan455 S kullanıcısına yanıt
    Artık tıp düşünüyorum. Eyv knk

• yav he he bunlar format dükkanı cd dükkanı açanları işsiz kalan bilgisayar mühendisi sanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JaweL7

İyi ki bir şey öğrendiniz. "İşsizlik". Aman Allahım. Ne yüce bir problem. Ya hala kafanız almıyor değil mi? Sırf iş imkanı çok diye sevmediğimiz mesleğe mi gidelim. Eğer iş imkanları daha kısıtlıysa, daha çok çalışır kendimizi gösteririz biz de. Allah Allah yani. Herkes doktor avukat diş hekimi olmak zorunda mı lan? İçerisinde matematik fizik olmayan meslekle "işim olmaz". Ben sayısalcı adamım ve bunu istiyorum. Artık karışmayın lan yeter. Gidin ebe mi oluyorsunuz iş var diye manav mı oluyorsunuz ne oluyorsanız olun. Ama bize karışıp durmayın hadi.. Bizim hayallerimiz var sizin gibi koyun değiliz.[Doktorluğu gerçekten sevip yazana zaten söz yok, ona da helal olsun]

koyun ne alaka a* ,, sen koyun oluyosun çoğunluk mühendiz olduguna göre ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BeyondBend kullanıcısına yanıt
    Format dükkanı
  • bende bilgisayar istiyorum ama kesinlikle doğru söylüyor arkadaş
  • quote:

İyi ki bir şey öğrendiniz. "İşsizlik". Aman Allahım. Ne yüce bir problem. Ya hala kafanız almıyor değil mi? Sırf iş imkanı çok diye sevmediğimiz mesleğe mi gidelim. Eğer iş imkanları daha kısıtlıysa, daha çok çalışır kendimizi gösteririz biz de. Allah Allah yani. Herkes doktor avukat diş hekimi olmak zorunda mı lan? İçerisinde matematik fizik olmayan meslekle "işim olmaz". Ben sayısalcı adamım ve bunu istiyorum. Artık karışmayın lan yeter. Gidin ebe mi oluyorsunuz iş var diye manav mı oluyorsunuz ne oluyorsanız olun. Ama bize karışıp durmayın hadi.. Bizim hayallerimiz var sizin gibi koyun değiliz.[Doktorluğu gerçekten sevip yazana zaten söz yok, ona da helal olsun]

Koyun muhabbeti harici katiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiteraryN -- 8 Mayıs 2015; 21:11:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: banadabibardaksu

quote:

koyun ne alaka a* ,, sen koyun oluyosun çoğunluk mühendiz olduguna göre ?

Ben mühendis mi olacağım dedim? Mühendis olmayacağım. Hedefimi burada belirtmedim dikkat edersen. Ben sizin gibi para için meslek seçenlere koyun diyorum

• sinan455 S kullanıcısına yanıt
    kendi adıma çok üzüldüm şuan işsiz kalıcam diye intihar etmeyi düşünüyorum sen kazandın bro tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan455

o kadar çok bilgisayar mühendisi var hala da herkes bilgisayar mühendisliği istiyor hepiniz işsiz kalıcaksınız

Sanane milletin tercihinden som ağızlı şey

• Abi sen feys patlatmayı biliyon mu ?

• ADAM COMPUTER SCIENCE'I TEK CÜMLEDE BİTİRDİ HELAL OLSUN
  • Ok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bir şeyler başarmak isteyen götünü sıkar çalışır.

En iyi ekmeği isteyen, en çok çalışmak zorunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldız teknik pc akar uza . . . . .
  • Bölümu bıraktım işletmeye geçtim sağol knk

• pc müh. format atılır oyun yüklenir. rp satılır yang satılır . YENİ DVDLER GELDİ. SAAT i 1 tl oglen 1 e kadar
    Yetişkin içerik bakmak yasaktır.
    Sigara İçilmez.
    Tost + kola 5 TL...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.