Şimdi Ara

***Bilgisayar Aniden Yavaşladı****YENİ GÖRÜNTÜLER***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 18 saat önce bilgisayar aniden yavaşladı opera vs çok zor açılıyordu sağ tık bile anca geliyor windows çok kasılıyor herşey yanıt vermiyor hale geldi. chdsk komutlarını uyguladım hiren boot cd ile yine aynı güvenli modda da yine aynı anca sag tuş görevi işliyor. Bu yuzden bundan 12 saat önce format attım attıktan sonra gayet performanslı çalıştı bugun yıne öyle taki bu vakte kadar daha demin forumdan çıkyım dedim çıkışa bastım mavi ekran 0x00f4 kablovs değiştirdim olmadı ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz sanırım sorun harddiskte ama aniden olan birşey

http://s1307.hizliresim.com/1c/9/q2394.jpg
    http://p1307.hizliresim.com/1c/9/q23g9.jpg

işletim sistemi: w7 ultimate 32 bit
    işlemci: fx4100 3.6ghz
    ram: 4gb corsair ddr3
    anakart: asus m5a97 evo
    ekran kartı: asus gt430
    psu: 320w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzcndyr -- 9 Temmuz 2013; 15:30:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

Advanced System Care 6 yı yükle,tarat.İçindeki malware scanner ile de tara.Windows defender ve norton ile de tara.

hocam pc ye program yüklenebilecek durumda değil ki hiçbirşey açamıyorum başka yolu var mı ?
  • Harddiskinin bağlantı kablolarıyla alakalı bir sorun var ya da tam oturmamış olabilir. Keşke düzeldiği zamanda hdtune ile bir tarama yapsaydınız kesin konuşabilirdik ama şu durumda ya hdd sizlere ömür ya da başta bahsettiğim durumla alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Harddiskinin bağlantı kablolarıyla alakalı bir sorun var ya da tam oturmamış olabilir. Keşke düzeldiği zamanda hdtune ile bir tarama yapsaydınız kesin konuşabilirdik ama şu durumda ya hdd sizlere ömür ya da başta bahsettiğim durumla alakalı.

şimdi format attım en son düzgündü :D birazdan driverları yüklücem yükledikten sonra hemen hdtune ile test ederim teşekkürler sonucu buraya yazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.