Şimdi Ara

Bilgisayar alacağım ama param yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailemin durumu yok ekonomik şartlar yüzünden de herşey çok pahalı 10 senelik bilgisayarım bozuldu yenisini almak istiyorum çünkü yazılımla uğraşıyorum ve oyun da oynamak istiyorum ama istediğim bilgisayarı alacak param yok şuanda 16 yaşındayım son 3 haftadır bir kafede işe başladım okul açılınca bırakacağım ama bilgisayara ihtiyacım var bana en azından biraz daha para bulmak için yollar söyler misiniz telefonumun ekranının yarısı kırık ama yan çevirip yazıyorum aptal bir vestel telefonum telefon da almam lazım ama param yok bana r kaç yöntem söylerseniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarı ve telefonu unut. Deli gibi ders çalış. Asgari ücretli bir insan haftada 45 saaat çalışır. Sen de haftada bunun yarısı kadar çalış. Konuları 10 kez bitir. Sonra ilk 100'e gir ve öküz gibi burs veren üniversitelere kayıt ol. Cebinde 10 bin lira, iPhone, Macbook eksik olmaz. Okul bitince yüksek maaşla işe girersin. Sonra dersin ki vay be iki sene ders çalıştım da neler oldu.

• Bilgisayarı ve telefonu unut. Deli gibi ders çalış. Asgari ücretli bir insan haftada 45 saaat çalışır. Sen de haftada bunun yarısı kadar çalış. Konuları 10 kez bitir. Sonra ilk 100'e gir ve öküz gibi burs veren üniversitelere kayıt ol. Cebinde 10 bin lira, iPhone, Macbook eksik olmaz. Okul bitince yüksek maaşla işe girersin. Sonra dersin ki vay be iki sene ders çalıştım da neler oldu.

• Bilgisayarı yazılım için istiyorum onda ilerlemek istiyorum çünkü beni kurtaracak asıl şey o bence ayrıca bir grubum ar bu sene teknofrste katılacağız ama benim bilgisayarım bile yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.