Şimdi Ara

Bilgisayar Adaptörü Volt-Amper Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Bilgisayarım garantiden geldi. Lenovo Z500 marka laptop kullanıyorum. Anakartı değişti. Gönderdiğimde şarj olma sorunu yoktu. Bugün geldi ve bu sorun ile karşılaştım. Bilgisayarımın Input değerleri 20V - 4.5A şeklinde. Elimde 19V - 4.74A bir adaptör var HP'nin. Sadece 10 saniyeliğine takıp bilgisayarımın şarj olup olmadığını öğrenmek istiyorum, ona göre gidip adaptör alacağım veya tekrar göndereceğim servise. Amperin yüksek olması sorun olmayacak onu biliyorum. Ama bu 1 Voltluk fark sorun yaratır mı şu 10 saniye için?

• Hocam denersem bişey olur mu patlarmı falan endişelenmeyin . 20 V ise laptop . Adaptor 19 V ise anladığım kadarıyla şarj edebilir belki . Ama 20 V olursa daha iyi olur sizin için . Çünkü 19 voltluk adaptör 20 voltluk adaptörden daha geç şarj edebilir . Deneyin derim ama siz bilirsiniz .

Tekrar garantiye gitmesinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun olmaz .
  • Gece yazamamistim. Teşekkür ederim. Ama o dedigim sarj aletinin ucu daha genismis yahu . 20V - 6.5A şarj adaptoru getirdi babam onunla denedim. Şarj oluyor bilgisayar, sagolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek :)

• Lenovo işte banada böyle bir ş...lik yaptılar

Burdan Bildiğim selamları BDH bilişime çakıyorum
  • Arkadaşlar benim bilgisayarım sony 19.5 volt 3.3A adaptör bozuldu yeni bir adaptör buldum 4.74A alıp taksam sıkıbtı yaratırmj acil cevap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yürüyenbomonti Y kullanıcısına yanıt
    Volt aynıysa ,soket aynıysa sorun olmaz .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.