Arkadaslar 2 Gun Onca Ubuntu Kurdum.Yaninda Windows8 Vardi Onu Acmaya Calisirken Onyukleme Duzenleyicisinden Artik PC hic acilmaz oldu.Windows 7 Format Atayim Diyorum harddiskler Gorulmuyor.
Bilgisayar Acilmadan Harddiskleri Nasil Sifirlarim_ yardimci Olursaniz Sevinirim
bios pilini çıkar ayarlar sıfırlansın sonrada cd ile format at bidaha da widows un yanına linux kurmamanı tavsiye ederim
Laptop Yanliz O Nedenle Icini Acamiyorum.Hardisk Goruyor Sadece ubuntuda Goruyordu Ama Boot Ayalarini Bozunca Ubuntuda Acilmiyor Artik
quote:
Orijinalden alıntı: KiymaliPide
Laptop Yanliz O Nedenle Icini Acamiyorum.Hardisk Goruyor Sadece ubuntuda Goruyordu Ama Boot Ayalarini Bozunca Ubuntuda Acilmiyor Artik
windowsun yükleme dvd'siyle ubuntunun bulunduğu kısmı formatlayın daha sonra başlangıç onaramaya girin mrb yazar.
quote:
Orijinalden alıntı: bademli1969
quote:
windowsun yükleme dvd'siyle ubuntunun bulunduğu kısmı formatlayın daha sonra başlangıç onaramaya girin mrb yazar.
Denedim Lakin Surucu Secin Diyor Ama Suruculeri Bulamiyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bademli1969
quote:
Denedim Lakin Surucu Secin Diyor Ama Suruculeri Bulamiyor
hard diski hiç mi görmüyor o zaman hiren's boot cd,minipe xt tarzı programlarla bir boot edin öylece hard diski biçimlendirin.
sadece boot ekranı sorunuysa sorun dosyalar vs sağlamsa birdaha linux kurun size grub kuracaktır yeniden bu ekrandan linux yada windows seçebilirsiniz. Lünux çalıştıktan ve yükledikten sonra windowsu otomatik algılayacaktır. Eğer linux olmasın istemiyorum diyorsanız windows cd si bulun ubuntunun bulunduğu partı gparted la silebilirsiniz ubuntunun içinde mevcut livecd de sonrasında windows u repair yada üstüne kurarak üstüne kurarsanız windows.old dosyasına alacaktır eski dosyalarınızı sanırım sorununuz çözülmüş olur..
sadece boot ekranı sorunuysa sorun dosyalar vs sağlamsa birdaha linux kurun size grub kuracaktır yeniden bu ekrandan linux yada windows seçebilirsiniz. Lünux çalıştıktan ve yükledikten sonra windowsu otomatik algılayacaktır. Eğer linux olmasın istemiyorum diyorsanız windows cd si bulun ubuntunun bulunduğu partı gparted la silebilirsiniz ubuntunun içinde mevcut livecd de sonrasında windows u repair yada üstüne kurarak üstüne kurarsanız windows.old dosyasına alacaktır eski dosyalarınızı sanırım sorununuz çözülmüş olur..
Kolay Gelsin..
Tamma Simdi usb yazdim ubuntuyu tekrar kuracagim olmassa tekrar yazarim sagolasin
Ubuntu Acildi Simdi Ubuntu Uzerinden Ben Hardikleri Nasil Bicimlendirecegim
biostan hard diski ahci moduna alın öyle deneyin
Sorun Düzeldi Ubuntyu Kurup HDD formatladım Sıkıntı Kalmadı Sağolasınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme