Şimdi Ara

bilgisayar açılmıyor ayarlarınız yükleniyorda devamlı tekrar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .....ÇOK KÖTÜ BİR DURUM VAR ARKADAŞLAR...AÇILMIYOR MERET....

ŞİMDİ DURUM ŞUNDAN İBARET....bilgiSAYARIMI AÇTIĞIMDA BELGELERİMDE AÇILIYORDU..FORUMDA ARADIM Bİ ÇARE BULDUM...Bİ ARKADAŞ REGEDİT TEN DÜZELECEĞİNİ YAZMIŞ VE SORUNU OLAN DA DÜZELDİ DEMİŞTİ ..BENDE AÇTIM REGEDİT TE BURAYI C:\WINDOWS\system32\userinit.exe,explorer.exe YAZIYORDU BENİM BİLGİSAYARDA.. önce explorer.exe yi sildim düzelmedi... ve evet sonra userinit.exe yi sildim... ve şimdi bilgisayar açılıyo ayarlarınız yükleniyo ayarlarınız yükleniyo...diye devam ediyo tekrar tekrar...açılmıyor yani.... derdime bi çare lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergec_ti -- 23 Ekim 2007; 12:57:32 >

sistem 32 nin içinde işlem yapmak sakıncalıdır arkadaş. biliisayarını güvenli kipte çalıştırmayı dene bakalım. eğer çalışırsa geri yükleme yaptır .

• maalesef güvenli kiptede açılmıyo..aynı şekilde ayarlarınız yükleniyor tekrar edip duruyor...

• cd ile bu sorunu nasıl çözeceğimi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Orjinalden alıntı: sergec_ti

cd ile bu sorunu nasıl çözeceğimi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

daha önce format attıysan tüm işlemleri yapıyorsun ama seçili alanda xp kurmak için enter e basın seçeneklerinde enter yapmıyorsun onarmak için yazar zaten r tuşuna basıyorsun. daha sonra zaten cd seni yönlendiriyor. xp yi yeniden kuruyor. varolan tüm dosyalarına hiçbirşey olmuyor. sadece tüm sistem dosyalarını herşeyi yeniliyor. 30 dakikalık bir işlem. denemeni öneririm.

kolay gelsin

• R TUŞUNA BASTIKTAN SONRA DİĞER YERLEDE BİRŞEY YAPMAMA GEREK KALMIYORMU..Bİ DEFA YAPMIŞTIM MSDOSTA BİRŞEYLER YAPMAM GEREKİYORDU SANIRIM...
    ....................................................................................
    Bİ AKŞAM DENEYİM..İNŞAALLAH DÜZELİR...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.