Şimdi Ara

Bilgisayar Acılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc bir anda kapandı ve bir daha acılmıyor... elektirik geliyor hersey normal gorunuyor bir uyarı seside yok ama goruntu gelmiyor.. ekran kartını ram leri baska makinada denedim onlarda sorun yok ... sorun nerde olabilir acaba yardım ederseniz sevinirim...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• durup duruken olması ilginç ama güç kaynağında problem olma ihtimali yüksek
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

durup duruken olması ilginç ama güç kaynağında problem olma ihtimali yüksek

Aslında durup duruken değil bir iki gun biraz acaip calıştı sonraki gün actığımda biraz calıstı ve aniden hata sesi verip kapandı birdahada acılmadı ...ama fanı felan calısıyor kasadaki diğer fanlarda calısıyuor şimdi hdd ve guc kaynağını değişip deniyecem inss onlardadır sorun anakart gitmisse yada işlemci vay halime
  • monitörde bir sorun olabilirmi ? denedinmi başka bilgisayarda
  • uzun zaman çalışıp böyle olduysa güç kaynağındandır. eski gücünü kaybetmiş veya bozulmuş olabilir. eğer kıtlı kıtlığına kullanıyorsanız psu 2 günden beri tam güçte çalışmaktan böyle olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garbaht -- 5 Eylül 2008; 0:46:41 >
  • bencede muhtmelen PSU dan,başka bi güç kaynağı ile dene,sonucu bildir istersen
  • evt büyük ihtimal psu dendir.anakarttan değildir problem inş..
  • Anakartı unutma bu durumda. İmkanın varsa onu da dene başka bir yerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pjanoo

uzun zaman çalışıp böyle olduysa güç kaynağındandır. eski gücünü kaybetmiş veya bozulmuş olabilir. eğer kıtlı kıtlığına kullanıyorsanız psu 2 günden beri tam güçte çalışmaktan böyle olmuştur

aslında psu da yeni ve kaliteli bir marka anakartı deneme şansım yok ama psu u deniyebilirim... bide bios zarar gormuş ve ondan acılmıyor olabilirmi ?
  • Bence Anakart gibi görünüyor. Zaten sağlam bir PSU yu sizin makinaya takıp denerseniz belli olur.

İnşallah anakart değildir, geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramerturk -- 6 Eylül 2008; 0:47:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

Bence Anakart gibi görünüyor. Zaten sağlam bir PSU yu sizin makinaya takıp denerseniz belli olur.

İnşallah anakart değildir, geçmiş olsun...

Tskler banada oyle gelio psu 500 W ve iyi bir marka vede dediğim gibi yeni sayılır onun sorun vereceğini sanmıyorum anakart da ise sorun flash la duzelebilecek birseydir inss..

psu yu ancak yarın deneyebilirim tskler herkese....
  • anakart gibi görünüyor
  • Geriye son olarak anakart kalıyor..Geçmişolsun
  • Psu yu da değişip denedim sorun ayni galiba anakart yada bios gitti servis yolu gorundu herkese katkılarından dolayı tesekkurler....
  • Arkadaşım biosun pilini çıkar tak belki biosa virüs girdi.Sonkez dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar selen

Arkadaşım biosun pilini çıkar tak belki biosa virüs girdi.Sonkez dene.

onuda denemiştim gene aynı sonuc tskler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.