Şimdi Ara

bilgisayar açılmıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar akşam bilgisayarda sistem mecanic programıylan gereksiz dosya filan siliyodum sonra bilgisayar dondu sabah dügmeye bastım açılmadı sonra ram ondaon sonra bir kaç tane kabloyu söküp takdım sonra bilgisayar açıldı ama geri siyah ekran çıktı artık gapatıp açarken bip sesi gelmiyo ne yapmam lazım (kabloları yerine saglam takdım)

• arkadaşlar hadi sizi bekliyom yav
  • kardeş sanırım sistem dosyalarından biri ya da bir kaçı zarar örmüş. xp cdsini takıp sistemi onar
  • güvenli kipe girebiliyor musun?
  • arkadaşım o zaman ekrankartın yandı birde ses kartında sorun var.o ses kartını degiştir.benimde geçenlerde bilgisayardan duman çıktı ve açılmada ama ben degiştirdim o zaman oldu ama eski performansda degil daha kötü oluyori

• quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

kardeş sanırım sistem dosyalarından biri ya da bir kaçı zarar örmüş. xp cdsini takıp sistemi onar

ama bilgisayar açılmıyo
  • inşallah ekran kartını yakmamışsındır. Bulabılıyorsan bi ekran akrtı bulup acmayı dene. en azından sorunun ondan olup olmadıgını bulrsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

quote:

kardeş sanırım sistem dosyalarından biri ya da bir kaçı zarar örmüş. xp cdsini takıp sistemi onar

ama bilgisayar açılmıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    3 yıl önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben bu sorundan sonra iki kere bilgisayar açıldı ekran kartı yansa iki kere açılmazdı öylemi? ikincisinde güvenli kipde denedim sonra windowsa geldi biraz durdu sonra geri siyah ekran geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalı -- 20 Ocak 2006 15:10:33 >
  • e acılıyorsa dediğimi yapar mısın? Dene derim
  • quote:

e acılıyorsa dediğimi yapar mısın? Dene derim

gardaş sagol ama artık heç açılmıyo
  • hmmm karışık bir durum.
    quote:

quote:

e acılıyorsa dediğimi yapar mısın? Dene derim

gardaş sagol ama artık heç açılmıyo
  • Bence teknik servise götür yanlış birşey yapmışsın gibi geliyor bana. Daha fazla hasar verebilirsin bilmeden.
  • şindi bişeler yanmış olsa iki kere açılmazdı
    enson sistem mecanicle gereksiz dosyaları siliyoken bakdım dondu bende kapattım sabah açmaya çalışdım açılmadı bip sesi gelmiyo sorun ne aceba?
  • ya şimdi bi dakka acılmadı derken power hiç mi gelmedi yoksa power gelip siyah ekranda mı kaldı?
  • 2 kere açıldıktan sonra yanmış olmsaın
  • quote:

ya şimdi bi dakka acılmadı derken power hiç mi gelmedi yoksa power gelip siyah ekranda mı kaldı?

pwver geldi siyah ekran kaldı bip sesi gelmiyo
  • kardeş o zaman ya ram bozulmuş ya da ram slotlarında sorun oluşmuş. önce başka birinden ram bulabiliyorsan bul. Ekran kartını da unutma. Yapman gereken bunalr sanırım. ekran akrtı ve ram bulup denemek. sorun bu 2 parçadan birinde.

***eger siyah ekran dısında (yani yazı mazı yoksa ve power ışıgı yandıgı halde monitörde herhangi bir ekşın yoksa sorun ekran kartındandır. diğer durum için yani ekrana yazı gelip ilerlemeyip donuyorsa sorun ram
    quote:

quote:

ya şimdi bi dakka acılmadı derken power hiç mi gelmedi yoksa power gelip siyah ekranda mı kaldı?

pwver geldi siyah ekran kaldı bip sesi gelmiyo

• gardaş sagol işin rasgele
  • rica ederim hemşo. inşallah hallolur sorunun
    quote:

gardaş sagol işin rasgele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.