Şimdi Ara

BİLGİSAYAR AÇILMIO YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR YENİ SİSTEM ALDIM ASUS P5B ANAKART INTEL P4 925 3.0 İŞLEMCİ EKRAN KARTI 1 GB DDR2 RAM ALDIM HDD BNM ONCEKI SİSTEMDEKİNİ SEGATE 40 GB IDE HDD Yİ BU SISTEME EKLEDIM FORMAT ATMADAN VE PC ACILISTA BİLGİSAYARIINIZ BUYUK BI HATA İLE KARSILASTI VE WIN BAŞLATILAMADI DIE BİR HATA VERİ EN ALLATTA TEKNIK BİLGİLER KISMINDA STOP 0X0007B (0XF7906 ........ ) DİE HATA VERIO ORDA KALIO BU SORUNU NSL COZEBİLİRİM YARDIMLARINIZI BKLIYORUM FIRMAT CEKMEYIDE DENETİM AMA HATA VERİO BİLMEM NE DOSYASI BOZUK DIE TŞK

• hddye elvada işin açıkçası o pc o hdd küçük 45dolar ver 8olik al bence sistem tam olarak yüklenemedi hatası vermiş size biosdan cd talıyken ceyi seçip yapılacak bunu biliyorsunuzdur
  • Sistemi yeniden kurun..! HAta veriyorsa başka bir CD kullanın..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mark3gteng

hddye elvada işin açıkçası o pc o hdd küçük 45dolar ver 8olik al bence sistem tam olarak yüklenemedi hatası vermiş size biosdan cd talıyken ceyi seçip yapılacak bunu biliyorsunuzdur

Neden Forumda uzun zamandır teknik yardım Bölümlerinden Ayrı kaldım Yazmadım diye düşünüyordum
    Şimdi Hatırladım Sebebini

@Tayfun Kardeş
    Bence Mümkünse Eğer HDD ni Bir başka PC ye harici olarak bağla O arada Zaten Xp sistem ise açılırken disk kontrolleri yapılacaktır işlemi yarıda kesme, işlem bittikten sonra harici taktığını 40 lık diskinde ki yedeklerini al
    yedeklemelerini aldıktan sonra HDD ni kendi sistemine bağladıktan sonra format atıp taze bir windows kur
    bakma öyle 40 yetmez 80 olmazsa çalışamaz safsatalarına

• tşkkurler arkadaşlar iRoNMaSTeR dediğini akşam yapıcam saol eger bi problem olursa yazarım yine tşkler
  • SLM ARKADAŞLAR YENİ BİR HDD ALMAK ZORUNDA KALDIM HDD BOZUK ÇIKTI 3 TANE BİLGİSAYARA TAKTIM 3 DE GORMEDİ BANA ASUS P5B ANAKARTA UYUMLU FİYATİ UCUZ Bİ HDD ONEREBİLİRMİSİNİZ TŞK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.