Şimdi Ara

bilgisayar açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayarda oğlum oyun oynadi, sonrasında sıkıntısız bir şekilde kapattım. Üç saat kadar sonra açmak istediğimde anlık olarak ışıklar yanıyor işlemci ve kasanın fan pervanesi anlık olarak dönüyor sonra duruyor tüm sistem. İki üç saniye suçta kendi kendine bunu tekrarlıyor benim müdahalem olmadan. Nedir sizce sorun?

i5 eski nesil işlemci, RX570 ekran kartı, Gigabyte anakart ve 500W güç kaynağı. Ekran kartı hariç diğer donanımlar 10 yıllık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Önce ekran kartını çıkarıp tekrar dene,sonra ramlari sırasıyla çıkarıp tek tek dene.kabloları hepsini kontrol et.

• akuu A kullanıcısına yanıt
    Hepsini yaptım dediklerinin ama sorun devam etmekte.

• Termal macunu en son ne zaman değiştirdiniz, aynı sorun bende de vardı termal macunu yenileyince düzeldi.

• mavione kullanıcısına yanıt
    Bir hafta oldu değiştireli. Başka bir makinaya taktım poweri ama taktığım bilgisayar da çalışmadı.. İşin ilginç tarafı o bilgisayarın(az gelmiş olabilir,gerçi 300W) poweri benim bilgisayarı çalıştırmadı.

• dsgtan D kullanıcısına yanıt

İmkanınız varsa macunu tekrar yenileyin çünkü en maliyetsiz yöntem o gibi geliyor. Sorun düzelip bir hafta on gün sonra yeniden ortaya çıkarsa termal macun da sıkıntı olabilir. Macun değişimi işe yaramazsa güvendiğiniz bir servisten destek alabilirsiniz, gördüğüme göre zaten diğer çözümlere bakmışsınız.

• Tamam teşekkürler, bugün macun işini tekrar deneyeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.