Şimdi Ara

bilgisayar açılıyor ama görüntü ve ses yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazen bilgisayarı açtığımda görüntü ve ses gelmiyor.bunu random olarak yapıyor.bazen direk açılıyor herşey normal.bazen de açtığımda görüntü ve ses gelmiyor.monitorun ışığı yanıp sönüyor. bazende bilgisayar açıkken oluyor bu durum.bir anda ses ve görüntü gidiyor.amd athlon II X2 265,ekran kartı nvidia gtx460, 4gb ram,anakart msi 870,hdd 500gb samsung. bide şunu söyliyim başka parçalarla deneme imkanım yok.

• bu hataları verdiğinde açılışta herhangi bir uyarı sinyali veriyor mu ?
  • hocam nasıl bi sinyal? zaten görüntü ve ses olmadığı için bişey diyemiyorum.ama kasadan gelen sesler normal çalışıyo gibi fakat görüntü ve ses gelmiyor dedğim gibi bunuda random olarak yapıyor.bazen herşey normal giderken oluyor.mesela az önce bu msjı yazarken oldu.bir anda görüntü ve ses gitti.monitorun ışığı yanıp sönmeye başladı okadar.sanki uyku moduna geçiyor gibi
  • tam olarak şöyle söyliim power düğmesine basıyorum fanlar çalışıyor ama o kadar görüntü gelmiyor biraz bekliyorum belki windows açılış olur ses gelir die o da yok
  • o sorun bendede oluyordu.Muhtemelen ekran kartında kaynaklanıyor yuva ile ilgili sorundur.Kasayı aç güzelce bi temizle parçaları iyice tak bi dene.Bende çalıştı.
  • ama yukarıda yazdığım gibi bu sorun bilgisayar normal çalışırkende oluyor.ozaman sesde gidiyor.ekran kartı seside etkilermi?
  • beyler yok mu bir fikri olan.ekran kartını çıkarıp temizledim ama bir değişiklik yok.sorun yine random olarak devam ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.