Şimdi Ara

Bilgisayar açılışta initializin usb controller yazip bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayar açılışta initializin usb controller yazip bekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistemde herhangi bir değişiklik yaptınız mı ? Ram eklemek veya mevcut ramleri yenisi ile değiştirmek gibi ? Veya dvd okuyucu falan sonradan bağladınız mı? Tam sistem bilgisi ve ne zamandan beri olduğunu veya yaptığınız değişiklikler varsa onları yazarsanız daha sağlıklı cevaplar verebiliriz. Hiçbir işlem yapılmadan aniden ortaya çıktıysa bios ayarlarından usb controllerini kapatıp deneyebilirsiniz. Veya dvd rom gibi bazı parçaların güç kablolarını sökerek test edebilirsiniz.
  • Sistemde bayadir degisiklik yapmiyorum. Bu olay soyle oldu, vakit grcirmek icin ets2 mp oynuyodum ama feci sekilde ve cok sık droplaniyodu. Drop gecince fps 50 oluyor ama gereksiz herseyde drop atiyor, taba basiyorum mesela 30 saniye boyunca oyun kitleniyodu, esc ye basinca 2 3 dakkaya anca kendine geliyodu. Duz yolda gitsem bile drop oluyodu hep. Normalde sehir icinde bile drop yemezdi. Yine drop yiyince kasaya sert vurdum sonra dugmesinden kapattim. Durum boyle. Bu postu attiktan yarim saat sonra acilmisi ama bugun yine boyle oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyzehade kullanıcısına yanıt
    Kasanın içini açıp tüm parçaları (sadece sökülüp takılanlar değil dahili olan parçalarıda kontrol edin ) kontrol edin. Hatta harici olan herşeyi sökün anakartı öyle kontrol edin. Daha sonra tek tek parçaları yeniden kontrol ederek yerlerine takın. Kasa içindeki herhangi bir parça almış olduğu darbe yüzünden kırılmış,bozulmuş veya yerinden çıkmış-oynamış olabilir. Bu gibi durummlarda yerinden oynamış parçalar zamanla kalıcı hasarada sebep olabilir. Bunları bi kontrol edin veya tek tek test yaparak hangisinde sorun var ona da bakın. Bios pilini dahi çıkartıp yeniden takın. Sonuca göre yine yardımcı olmaya çalışırız.

Bu almış olduğunuz hata genelde donanım değişikliğinde veya arızalarında ortaya çıkabiliyor. OC işlemleride buna dahil tabi. Ancak sizin sorun o darbe olayından sonra ortaya çıktığı için donanımları kontrol etmeniz ilk etapta daha sağlıklı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.