Şimdi Ara

bilgisayar açılış problemi (bios ekranı gelmiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc ye elektrik geliyor fanlar çalışıyor fakat bios ekranına gelmiyor. defalarca aç kapa yaptıktan sonra bios ekranına düşüp boot ediyor
    her açılışta aynı sorunu yaşıyorum
    sorun nedir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chillout -- 7 Mayıs 2013; 13:44:04 >

• bios pilini cikarip takin bakalim bir sey degisecek mi .?
  • teşekkürler düzeldi sanırım fakat bios ta sıfırlandı oc ayarlarım vs gitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

bios pilini cikarip takin bakalim bir sey degisecek mi .?

ilk çıkarıp taktıktan sonra düzeldi fakat şu an maalesef aynı sorun devam ediyor, yeni bios pili mi almak lazım?
    ayrıca açılışta cmos setup error vermeye başladı settings veya boot etme seçenekleri veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

quote:

ilk çıkarıp taktıktan sonra düzeldi fakat şu an maalesef aynı sorun devam ediyor, yeni bios pili mi almak lazım?
    ayrıca açılışta cmos setup error vermeye başladı settings veya boot etme seçenekleri veriyor

duzelince temiz bir format attiniz mi acaba.
  • quote:

quote:

quote:

maalesef, hiç format atma gibi bir durum da yok zaten
  • quote:

quote:

quote:

quote:

maalesef, hiç format atma gibi bir durum da yok zaten

nasil format atma durumu yok ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani aktif kullandığımız iş bilgisayarı ve formatla uğraşamıyoruz, yeniden işletim sistemi kurmak ihtiyacı da yok zaten.
    sorun anakartın sistemi açmaması ve biosa düşmemesi. her açılışta onlarca kez aç kapa yapıyorum anca kendine gelebiliyor, anakart mı arızalı acaba
  • bios pilini ckardiktan sonra sorun duzeldi demistiniz daha sonradan geri gelmis sorun ama ilk olarak duzelip sistme acildi ise format atip sorunun yazilimsal olup olmadigini ogrenebilirdiniz. anakartta da sorun olmus olabilir tabi .ayrica is bilgisayari ise zaten sorunu daha da buyultmeden servise gondermeniz daha iyi olabilir.
  • yazılımsal değil diye düşünüyorum servis yolu gözüktü sanırım teşekkürler
  • sirket bilgisayari ise fazla kurcalamayin servis halletsin - size de o surede yenisini getirsinler ben kendi bilgisayaraniz oldugunu dusunerek soyledim.
  • kendi şirketimiz öyle it birimi falan yok kendi bilgim dahilimde müdahale ediyorum, problem yok yani:)
  • aynı sorun bende de vardı a8v e se asus kartta. en sonunda sinirlenip diyotları çatır çatır koparmıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.