Şimdi Ara

Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni üyeyim bir bilgisayar kasası alacam fakat istidiğim oyunu kaldıra bilmesi için özelliklerini tavsiye edermisiniz ben point blank oynuyorum arkadaşım bu özelliklerdeki pc rahat kaldırır dedi bana pc kasası linki atarsanız sevinirim

özellikler şunlar
    İ3 1 gb ekran kartı 4 gb ram
    320 gb hard disc 250 lik power

arkaşaşım bunu söyledi ben en fazla 500 tl lik bir kasa arıyorum

şimdiden saolun

• yazdığın sistemin özellikleri fazla yüksek değil öyle her oyunu kaldırmaz ama point blankın sistem gereksinimlerini karşılar.
    Ekran kartı 1gb yazmışsında ekran kartının modeli ne önemli olan o.

anladığım kadarıyla toplama yapacaksınız her parçayı ayrı ayrı bulmalısın onun için kasanın linkini atamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masidar

yazdığın sistemin özellikleri fazla yüksek değil öyle her oyunu kaldırmaz ama point blankın sistem gereksinimlerini karşılar.

anladığım kadarıyla toplama yapacaksınız her parçayı ayrı ayrı bulmalısın onun için kasanın linkini atamayız.

Bende yeni üyeyim ekren kartının modelini nasıl bulacağımı bilmiyorum yardım edebilirmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus-25

quote:

yazdığın sistemin özellikleri fazla yüksek değil öyle her oyunu kaldırmaz ama point blankın sistem gereksinimlerini karşılar.

Bende yeni üyeyim ekren kartının modelini nasıl bulacağımı bilmiyorum yardım edebilirmisiniz

forumda ekran kartı bölümü var ordan tavsiye alabilirsin.
    veya alışveriş sitelerinden istediğin fiyata uygun bir ekran kartı bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus-25

quote:

çalıştıra dxdiag yaz ekran bölmünden modeline bakabilrisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Kapanıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.