< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 22 Ağustos 2023; 1:12:39 > |
Bilgisayar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
alınmaz bence, pahalı.
şunlara bir bak. 8 gb ram eklersen iyi olur.
-
ekranları cacıkmış asusa göre, macbook prodan geçecem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 22 Ağustos 2023; 1:23:27 > -
oled ekran bence görece ucuz bilgisayarlar için uygun değil muhtemelen 60hz dir. gözleri kanatır.
-
120hz oled ekran hocam
-
he o zaman alınabilir belki. 1650 çok iyi bir kart değil yeni nesil AAA oyunları oynayamazsın ama lol'de falan üzmez. benim oyun için ara sıra takıldığım 1650 kartlı monster var rdr 2'yi medium ayarlarda 50 fps oynatıyor.
bölüm için zaten tost makinesi bile iş görür.
-
evet oyun oynama gibi bir amacim yok ya hem hafif bu 1,8kg
https://www.epey.com/laptop/karsilastir/817447-850610/asus-vivobook-pro-15-oled-k6500zh-ma007w_acer-nitro-5-an515-58-50lb/
-
24k'ye 1650 alinmaz. 1650 max-q hic alinmaz. oyun oynama amacin olmasa bile parani cope atmis olursun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
diğer özellikleri nasıl?
-
ekranı hoşuma gitti. işlemcide falan sıkıntı yok, bu fiyat seviyesinde koyulan parçalar hep. ekran kartından kısıp ekrana abanmışlar sanırım. yine de bu parayı hak eder mi emin değilim. ekran kartı çok da kötü değil, oyun testlerine youtubedan bakabilirsin. max-q olduğu için videodakilerden %20 eksik fps alma ihtimalin de var gerçi, bilemiyorum onu. neyse onu boşverelim de beni fiyatı aşırı rahatsız etti. piyasa ne durumda bilmiyorum. 3050ti, 3060 gibi modelleri araştır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teneke
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X