Şimdi Ara

Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 22 Ağustos 2023; 1:12:39 >

• ekranları cacıkmış asusa göre, macbook prodan geçecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 22 Ağustos 2023; 1:23:27 >
  • oled ekran bence görece ucuz bilgisayarlar için uygun değil muhtemelen 60hz dir. gözleri kanatır.

• 120hz oled ekran hocam

• he o zaman alınabilir belki. 1650 çok iyi bir kart değil yeni nesil AAA oyunları oynayamazsın ama lol'de falan üzmez. benim oyun için ara sıra takıldığım 1650 kartlı monster var rdr 2'yi medium ayarlarda 50 fps oynatıyor.

bölüm için zaten tost makinesi bile iş görür.

• evet oyun oynama gibi bir amacim yok ya hem hafif bu 1,8kg

https://www.epey.com/laptop/karsilastir/817447-850610/asus-vivobook-pro-15-oled-k6500zh-ma007w_acer-nitro-5-an515-58-50lb/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Masaüstü bilgisayar
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 24k'ye 1650 alinmaz. 1650 max-q hic alinmaz. oyun oynama amacin olmasa bile parani cope atmis olursun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

diğer özellikleri nasıl?

• ekranı hoşuma gitti. işlemcide falan sıkıntı yok, bu fiyat seviyesinde koyulan parçalar hep. ekran kartından kısıp ekrana abanmışlar sanırım. yine de bu parayı hak eder mi emin değilim. ekran kartı çok da kötü değil, oyun testlerine youtubedan bakabilirsin. max-q olduğu için videodakilerden %20 eksik fps alma ihtimalin de var gerçi, bilemiyorum onu. neyse onu boşverelim de beni fiyatı aşırı rahatsız etti. piyasa ne durumda bilmiyorum. 3050ti, 3060 gibi modelleri araştır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teneke

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.