Şimdi Ara

BİLGİSARMAL DENEMELERİ KONUSUNA AÇIKLIK GETİRİYORUM-AYRINTILI ANALİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
3
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5'li frekans denemesini ve 7'li pusula denemesini çözdüm bugün elime 3'lü depar denemesi de geçti ve analizlerini yaptım bunları sizle de paylaşmak istedim.

5'li frekans deneme-çözümlü olması büyük avantaj.ilk denemesi kolaydır bunu çözüpte olumsuz bir ön yargıya kapılmayın diğer denemelerde seviye gittikçe artıyor.Türkçe ve sosyali her türlü ygsnin üstü seviyededir.Gayet zorlayıcı ve geliştirici sorular mevcut.Matematikte öncüllü sorular ve cebir sorular güzel belki de denemenin tek eksiği orijinal problem sorusu olmaması.ygs ile karşılaştırırsak ilk 20 sorusu ygsden daha iyidir fakat 20-32 soruları arasında eşitlik zorluk olarak ösym tarafına kayıyor.geometrisi de ideal ygs seviyesindedir hatta ösymnin zorluğuna sağdan yaklaşıyor diyebiliriz.Fen olarak muazzam olmuş biyoda yorum soruları,fizikte sözel sorular felan var yani ygsye paralel bir feni var

7'li pusula deneme-zorluk seviyesi olarak 5li denemenin seviyesinde-azıcık üstünde.Yine kaliteli sorular var özellikle ygsye yakınlık açısından fenini çok beğendim yorumu,sözeli,basit işlem soruları hepsinden var.Türkçede paragraflar yine ygs üstünde,sosyal zorlayıcı.coğrafyada harita soruları eksik olmaz.

3'lü depar deneme-Bunun matematiği bana biraz daha güzel geldi.Çoğu kişi iyi değil felan demişti ama diğerlerinden bir farkını göremedim Türkçesi-sosyali eleyici sorularla dolu,matta öncülü sorular can alıyor,feni 2017 ygs

• üçünü de çözdün mü hacı bugün :D
  • hocam ben 345 cozdum su an apotemi cozuyorum.z9 var fakat mat disinda hic begenmedim onun yerine ne onerirsin endemik bilgi sarmal vs. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odtulumezun O kullanıcısına yanıt
    yok hocam yarına halledecem bugün apotemi matematik nihat fizikle meşguldüm :D
  • 7'li yeni çıkmış sanırım, alacağım 5'lisi kadar güzel olsa yeter.
  • geekon kullanıcısına yanıt
    hocam endemik 7li çözüyorum çok hoşuma gitmedi tamam zor sorular var eyvallah ama bana zor değil ygs tipi soru lazım.bende bu aralar yeni deneme arayışındayım son provayı neyle yapsam daha karasızım bir şey bulursam söylerim hocam
  • Dofu sarmal fdd 10 lu kida endemik 7 li altın karma üç dört beş üstüne ne iyi gider?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    öneri ve yorumlama
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Judoo kullanıcısına yanıt
    hocam sana bilgi sarmalla cilayı çekelim iyi çözmüşsünüz zaten.altın karma nasıldı ondan alacam galiba son hafta için
  • Eyvallah hocam ihtiyacım vardı böyle bir analize , eline sağlık

• Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Hocam altilisini çözdüm limit ve fdd ayarinda yapmışlar uğur ve özdebir orta-kolaydı.Genel olarak orta kolay arası limitin tr ile sosyali iyi çarpmıştı.Sarmal frekansi bitirdim Sarmalında 7 lisinimi oneriyorsun?

• Judoo kullanıcısına yanıt
    7lisi bence daha iyi tabi çokta fark yok aynı yayın benziyor zorluk olarak
  • Dofu konu ile alakasız ama , sınava 10-12 frklı yayın çözerek gireceğim sanırım bunu farkettim çözdüğüm denemelre bakınca :D
  • EyvAllah hocam sağolasın.

• Dofuber D kullanıcısına yanıt
    bilgi sarmaldan onermiyor musun? oneriyorsan kacli

• quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

Dofu konu ile alakasız ama , sınava 10-12 frklı yayın çözerek gireceğim sanırım bunu farkettim çözdüğüm denemelre bakınca :D

ya hocam çok farklı yayınlardan çözüyoruz da eski tavsiye konularına bakıyorum adam ilk 1k yapmış çözdüm dediği 2-3 yayın var millet bizi mi yiyo yoksa biz mi bu kadar çok çözüpte yapamıyoruz anlamadım.
  • geekon kullanıcısına yanıt
    öneririm.7lisi daha güzel gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

quote:

Dofu konu ile alakasız ama , sınava 10-12 frklı yayın çözerek gireceğim sanırım bunu farkettim çözdüğüm denemelre bakınca :D

ya hocam çok farklı yayınlardan çözüyoruz da eski tavsiye konularına bakıyorum adam ilk 1k yapmış çözdüm dediği 2-3 yayın var millet bizi mi yiyo yoksa biz mi bu kadar çok çözüpte yapamıyoruz anlamadım.

hocam onlarda hep fem vardı femin de her deneme seti ayrı ayrı kalite kokuyordu kitapları da öyle bu tarz yazanların çoğuda zaten femden bahsediyor yazılarında benim gördüğüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

quote:

geçen sene az farklı yayın çözerdim bu sene çok farklı yayından deneme çözdüm bakalım :D
  • Dofu, kidayi sarmal 7 liyle karsilastiracak olursan hangisi cozmeye daha deger?

• Sylvana S kullanıcısına yanıt
    Sarmal yumruklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.