Şimdi Ara

BİLGİLİ ARKADASLAR BAKABİLİRMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 475 TLYE casper modelii bilmiyorum i5 3.nesil islemci 4gb ram 2gb gt 540m ekran kartı,yanında sogutucu a6 gaming mouse ve klavye veriyor.Ama batarya 30dk gidiyormus tek sıkıntısı bu.Alınırmı bu fıyata ?
     BİLGİLİ ARKADASLAR BAKABİLİRMİ

• Dostum ben tavsiye etmem sıkıntı yaşarsın baya Paraná yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O para oraya verilmez yazık.. Bütcen kısıksa eğer bu modele bak güzel makina.
    http://www.teknolojikapinda.com/asus-x553ma-sx277b-n2930-2gb-500gb-15-6-win8-bing
  • arkadaşın termal macununu filan yenilememişse fanları temizlememişse o baya şimdi cayır cayır yanıyordur, kendin bunları yapabileceksen çok da fena değil. çok da ölü durmuyor, batarya önemliyse senin için değiştirirsin satın alıp. yarım saat da çok fena değil benim fişi çıktıktan sonra 1 dakika içinde kapanıyordu. bence fiyat güzel sen de biraz ilgilenebilirsen aletle alınabilir.
  • bir arızası yoksa alınır.ekran kartı eski nesil olmasına rağmen fifa-pes veya online oyunlar için yeterli olur.i5 işlemci de iş görür.sabit kullanacaksanız zaten prize takılı kullanırsınız.ekstra klavye-mouse ve soğutucu olduğu için ısınmanın sorun çıkartacağını sanmıyorum ama imkanınız varsa oyun falan açıp sıcaklıkları kontrol edin.zaten oyun için çok performans vermez ama günlük kullanım için i5 olması + dır.

tabi tüm söylediklerim makinenin arızası yoksa geçerli.mümkünse görerek ve test ederek alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster abra serisinden alacaktim ama idarelik yegenime alayimmi diye karsima cikti laptop.Internette surf icin bana oluru var gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NuckyTh kullanıcısına yanıt
    tabi i5 rahat rahat oldurur :) 5 dk sonra ısınıp kapanma gibi sorunları yoksa alınabilir, varsa elinizde patlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.