Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.379
Cevap
54
Favori
79.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnrUstndd

Sac kesimin bu modele uygun olmadiktan sonra istedigin urunu dene yapamazsin kuaforune izlet bu videoyu bu saci yapiyorum de

saç kesimim uygun uygun ama ben böyle ürün bulamıyorum ya aşırı sertler ya da oynayınca saçı tülertiyorlar adam sanki saçına hiçbir şey sürmemiş gibi oynatıyor var morris motley Treatment Styling Balm gibi bir ürün lazım bana hem esnek hem de şekil verici bir wax
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Hocam ince telli düz saç için sponge wax mi quicksand mi gün içinde tekrar şekillendirmek ve doğal durmasını istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanz de fuko türkiyede satılıyor mu ?
    osis varda diğerleri yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih2316

Hocam ince telli düz saç için sponge wax mi quicksand mi gün içinde tekrar şekillendirmek ve doğal durmasını istiyorum

Quicksand saçınız için gereken hacimi veriyor.Sponge daha çok kalın telli veya arasında olanlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

Orijinalden alıntı: melih2316

Quicksand saçınız için gereken hacimi veriyor.Sponge daha çok kalın telli veya arasında olanlar için.

hocam bende bunu sorcaktım tam aynı arkadaşınki gibi ince telli çokta sık olmayan normal saça sahibim bende hacimli kalmasını hani yataktan kalkarsın kuru şekilli olur ya doğal onun gibi görünmesini istiyorum saçları yapıştırmasın banada bunumu önerirsiniz marka nedir ?
  • saçım kalın telli ve sık. kabarma sorunu yaşıyorum üstlerde. bunu düzeltmek ve şekil vermek için hangi ürün tipini ve markasını önerebilirsiniz?
  • Konu saç konusu olduğu için buraya yazıyorum mutlaka bilen vardır.

Saçımı 1 yıldır kestirmiyorum yani uzatıyorum.Bu yüzden mesela tıraş olurken filan zorluk çıkarıyor saç.Bende toka filan takmak zorunda kalıyorum bu işleri yaparken

Saçlara takılan lastik bantlardan almak istiyorum ama hiç bir yerde bulamadım.

Bant derken mesela ben genellikle bunu futbolcuların kafasında görürüm genellikle uzun saçlı olan futbolcular takar bu ince bantlardan bahsediyorum.İnternette de araştırdım ama satan bir site yok.(Yurtdışı siteler çıkıyor genelde)

Bunlardan nerede bulabilirim?
  • Fönden ve Düzleştiriciden önce saçın daha iyi şekil alması ve ısıdan korunması için ucuz yollu birşey tavsiye edermisiniz ?
  • ClydeShelton kullanıcısına yanıt
    Mavi su olarak geçer. Berberlerde 10 tl falan

• quote:

Orijinalden alıntı: galatakontu

Bu gliss in durulanmayan sıvı saç kremleri işe yarar mı ? birde gliss total repair ısıdan koruyucu sprey mi iyidir yoksa bu mavi su mu ?
  • ClydeShelton kullanıcısına yanıt
    Bu söylediklerin ayrıca krem görevi görüyor. Bakıma ihtiyacı yoksa saçın sadece mavi su yeterli

• Öncelikle selamlar saçlarımı 1 sene önce slick back ve man bun yani top knot tarzında kullanıyordum boyadan dolayı yıprandığını düşünüp kestirdim ve tekrar uzatmaya kararlıyım slick back'te hdf claymation kullanıyordum sanırım doğru bir seçim olmayabilir bunun için bu sene morris motley dikkatimi çekti slick back tarzı saçta sizce morris gider mi saç fön suyu kullanıyorum bazen saç modelimi tamamen değişik yapmak için bu sene sadece slick back ve man bun dusunuyorum iş yerimdede rahat oluyor kullanımı yani claymation gün boyu saçımı bozup yapabileceğim bi balmumu değil 1 kere sürdükten sonra düzenleyemiyorum ve slick back ve man bunda bu kabul edemez birşey nerdeyse onun için bu tarz saçlarda sizce nasıl saç ürünü tercih etmeliyim saç tipim çok fazla saçım olmaktan yanı sıra sanırım biraz hacimli geriye doğru yatırmak için çok uzun tellere sahip olması gerekiyor ve zor şekil alıyor diyebilirim ne ince nede kalın telli saçlara sahibim orta normal saçlarım var siyah oldugu için en ufak parlak üründe çok parlıyor fakat bunu pek seviyorum denmez bu tip saç modelleri için önerinizi bekliyorum gün boyu saçımıda tekrar tekrar yapabiliceğim bir ürün olabilir simdiden tesekkurler fiyat konusunda sıkıntım yok 1 ürün değil bir kaç üründe olabilir.

• Egos mat ve doğal 2 numaralı wax saçımı sabit tutmuyor ince telli olduğu için. Üstüne taft 5 numaralı kafeinli sprey sıktım bu seferde çok sert ve parlak oldu hoşuma gitmedi. Bir türlü ortasını bulamadım. Öneriniz var mı?

• hocam nerdesiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fake sOAZ

Öncelikle selamlar saçlarımı 1 sene önce slick back ve man bun yani top knot tarzında kullanıyordum boyadan dolayı yıprandığını düşünüp kestirdim ve tekrar uzatmaya kararlıyım slick back'te hdf claymation kullanıyordum sanırım doğru bir seçim olmayabilir bunun için bu sene morris motley dikkatimi çekti slick back tarzı saçta sizce morris gider mi saç fön suyu kullanıyorum bazen saç modelimi tamamen değişik yapmak için bu sene sadece slick back ve man bun dusunuyorum iş yerimdede rahat oluyor kullanımı yani claymation gün boyu saçımı bozup yapabileceğim bi balmumu değil 1 kere sürdükten sonra düzenleyemiyorum ve slick back ve man bunda bu kabul edemez birşey nerdeyse onun için bu tarz saçlarda sizce nasıl saç ürünü tercih etmeliyim saç tipim çok fazla saçım olmaktan yanı sıra sanırım biraz hacimli geriye doğru yatırmak için çok uzun tellere sahip olması gerekiyor ve zor şekil alıyor diyebilirim ne ince nede kalın telli saçlara sahibim orta normal saçlarım var siyah oldugu için en ufak parlak üründe çok parlıyor fakat bunu pek seviyorum denmez bu tip saç modelleri için önerinizi bekliyorum gün boyu saçımıda tekrar tekrar yapabiliceğim bir ürün olabilir simdiden tesekkurler fiyat konusunda sıkıntım yok 1 ürün değil bir kaç üründe olabilir.

pomade almalısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: galatakontu

Bu mavi su tam olarak ne işe yarıyor hocam?

• Saçı ısıdan koruyor ve kolay fön çekiliyor

• Beyler böyle doğal görünümlü ve sert tutacak wax önerirmisiniz

• arkadaşlar birkaç sorum var
    saç uzunluğum bu resimdekinden biraz daha kısa
     [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

1) bu saçı ısıdan korumak için sprey tarzı ürünler var.bu ürünler neden kullanılıyor?fön makinesinin sıcağı saça zarar vermesin diye mi?

2)8 cm uzunluğunda ince telli saçlarım var.egos 2 numara killi wax kullanıyorum ve hiç memnun değilim.saçlarımı dikmek için sert bir wax arıyorum wax dışında sprey kullanarak dikmek istemiyorum.
    çok marka var hangisini almalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Standartuye -- 4 Ekim 2015; 0:31:27 >

• ince telli çokta sık olmayan normal saça sahibim bende hacimli kalmasını hani yataktan kalkarsın kuru şekilli olur ya doğal onun gibi görünmesini istiyorum saçları yapıştırmasın banada bunumu önerirsiniz marka nedir ? birde önler 4cm arkalar 2cm yanlar 1,5 2 cm ne gibi şekil verebilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.