Bildirim
[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: deepfear7
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Donanım
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam bu wax nasıldır ? Markette gördüm fiyatıda gayet uygun. Dandik markalarınkini kullanmaktan iyidir heralde.
Lifli bir wax içindekilerini bilmiyorum sana net bişey diyemem o yüzden
Lifli olması iyi mi kötü mü ?
Lif biraz parlaklık verebilir uygulaması biraz zordur
Kutuyu açmıştım çok akışkan bir yapısı vardı. Neyse biraz daha koyar mess up alırım. Mess up öneriyormusunuz ?
Osis Mess up benim favori ürünümdür ama fazla sürmemek gerekiyor yüksek konsantre ürün olduğu için gün sonu ağrılaştırabiliyor.
Osis mess up sürdükten sonra saçla oynayabiliyormuyuz ?https://www.youtube.com/watch?v=q6mdquTm56w şunu izledim adam saça krem gibi yediriyor bende olan fonex wax ne biçimmiş bi yanlış hareket yapsan düzeltmeye kalksan saçma sapan birşey oluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: ClydeShelton
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam bu wax nasıldır ? Markette gördüm fiyatıda gayet uygun. Dandik markalarınkini kullanmaktan iyidir heralde.
Lifli bir wax içindekilerini bilmiyorum sana net bişey diyemem o yüzden
Lifli olması iyi mi kötü mü ?
Lif biraz parlaklık verebilir uygulaması biraz zordur
Kutuyu açmıştım çok akışkan bir yapısı vardı. Neyse biraz daha koyar mess up alırım. Mess up öneriyormusunuz ?
Osis Mess up benim favori ürünümdür ama fazla sürmemek gerekiyor yüksek konsantre ürün olduğu için gün sonu ağrılaştırabiliyor.
Osis mess up sürdükten sonra saçla oynayabiliyormuyuz ?https://www.youtube.com/watch?v=q6mdquTm56w şunu izledim adam saça krem gibi yediriyor bende olan fonex wax ne biçimmiş bi yanlış hareket yapsan düzeltmeye kalksan saçma sapan birşey oluyor
Evet oynayabiliyorsun bu şekil
-
senin istedigin tarz icin mess up degil pomade tarzi bir urun alman lazim illa mat olsun dersen 3dmension bakabilirsin ayrica suraya not duseyim kalin telli saclarda american crew fiber iyi is cikartiyor cok guzel bir doku veriyor saca sanirim bu loreal de fiber fibre vs yaziyor ayni islevi goruyor ama ben kullanmadigim icin net yorum yapamiyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kuru saclarda gloss kullanabilirsin sonucta saca nem vs veriyor eger sacin normalse ne yagli ne kuru sadece bakim kremi falan kullanabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Markus Schulz
senin istedigin tarz icin mess up degil pomade tarzi bir urun alman lazim illa mat olsun dersen 3dmension bakabilirsin ayrica suraya not duseyim kalin telli saclarda american crew fiber iyi is cikartiyor cok guzel bir doku veriyor saca sanirim bu loreal de fiber fibre vs yaziyor ayni islevi goruyor ama ben kullanmadigim icin net yorum yapamiyorum.
Pomade tarzı en uygun fiyatlı önerdiğiniz ürün nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
american crew pomade olabilir wax bazli herhangi bir pomade te olabilir.
quote:
kuru saclarda gloss kullanabilirsin sonucta saca nem vs veriyor eger sacin normalse ne yagli ne kuru sadece bakim kremi falan kullanabilirsin.
Saçım ne kuru ne yağlı 2 günde yağlanmaya başlıyor sadece saç derim biraz yağlı benım sorunum banyodan sonra saçlarım belli bir zaman içinde güzel duruyor kurudukça tel tel olup kıvrılıyor karışıyor bundan sonra biraz daha uzatıp fön çekip wax sürücem burdan arkadaş da yardımcı oldu zaten sagolsun sızın de tavsiyeleriniz varsa alabilirim -
sacinin uzunlugu onemli tel tel dagilmasi iyi fon cekemediginden dolayi olabilir evet wax sacini hizaya sokabilir fon cekerken firca kullan cunku attigin resimde fircayla cekilmis fon ek olarak sacinin tamamiyle kusursuz fon cekilmis olmasini istiyorsan mutlaka sacini arkadan one dogru kurut ilk arkalari, yani en son onu
quote:
sacinin uzunlugu onemli tel tel dagilmasi iyi fon cekemediginden dolayi olabilir evet wax sacini hizaya sokabilir fon cekerken firca kullan cunku attigin resimde fircayla cekilmis fon ek olarak sacinin tamamiyle kusursuz fon cekilmis olmasini istiyorsan mutlaka sacini arkadan one dogru kurut ilk arkalari, yani en son onu
Benim fön fircasi baya eski cogu ucu kirik ve yamuk ondan olabilir mi birde soyle modeller icin nasil fön fircasi lazim cok aralikli ve kalin telli mi yoksa sik ve ince mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClydeShelton -- 15 Mayıs 2015; 23:59:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu modeller fazlasiyla hacim verilmis saclar firca ile bunu verebilirsin ama ugrastirir bir tane tarak tipi var adini unuttum bakayim hemen buraya editlerim bakarsin.
ürün bu ,bu tarz ürünlere bak.
http://www.n11.com/denman-klasik-sekillendirici-firca-d3-P61402718
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markus Schulz -- 17 Mayıs 2015; 18:50:59 >
Merhaba.Saçlarım ince,gür ve düz.Şekil vermekte çok zorlanıyorum.Daha önce osis mess up kullandım ama kullandıktan hemen sonra saçlarım dağıldı.Türkiye'de satılan hangi waxı tercih etmeliyim.Fiyat sınırlamam yok.
quote:
Orijinalden alıntı: battle1999
Merhaba.Saçlarım ince,gür ve düz.Şekil vermekte çok zorlanıyorum.Daha önce osis mess up kullandım ama kullandıktan hemen sonra saçlarım dağıldı.Türkiye'de satılan hangi waxı tercih etmeliyim.Fiyat sınırlamam yok.
Mess up anlamı zaten saçı dağıtmaktır -
Ordaki mess up'ın dağıtmak anlamında olduğunu sonradan öğrendim
quote:
quote:
Mess up anlamı zaten saçı dağıtmaktır
Hocam yani mess up ile bu tür şekiller verilemez mi ?
-
Tavsiye yok mu
quote:
quote:
quote:
Düz saça verilir
-
quote:
Tavsiye yok mu
Flexwax kullan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
Düz saça verilir
Dalgalı saça mess up gitmez mi diyorsun ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X