Şimdi Ara

Bilgi Üniversitesi ve Yeditepe hakkında bilgisi olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu 2 üniversite hakkında neler biliyorsunuz?
    Bölüm yönetim bilişim sistemleri, Yeditepenin verdiği avantajlar çok iyi ama genel olarak çevreden duyduklarınız vb nasıl bir yerdir buralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • hocam birkaç ay önce aynı konuyu açmıştın yanlış hatırlamıyorsam. iki okulda da okuyan akraba ve arkadaşlarım var burslu gideceksen ortama uyum sağlamakta zorluk çekebilirsin. ben olsam 15k sıralama yapıp buraları tercih etmezdim.
  • .-. kullanıcısına yanıt
    Reis bölüm başka yerde yok ybs devlet zaten boğaziçi 2K, diğerleri vakıf hep devlet en son 100K civarında Marmara var. 15-20k yapsam 100klık dokuz Eylül yazsam boşa gitmiş olmaz mı? boğaziçi turizmden ybs çap varmış ama çok zor bir ihtimal yapmak herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 26 Nisan 2020; 19:17:36 >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Bilgi Üni. İşletme Enformatiği okuyacağına Bilgisayar Programcılığı oku çok daha iyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Reis bölüm başka yerde yok ybs devlet zaten boğaziçi 2K, diğerleri vakıf hep devlet en son 100K civarında Marmara var. 15-20k yapsam 100klık dokuz Eylül yazsam boşa gitmiş olmaz mı? boğaziçi turizmden ybs çap varmış ama çok zor bir ihtimal yapmak herhalde
    hocam ybs'ye ilgin varsa işletme okuyup ybs üzerine yüksek lisans yapmak çok daha mantıklı olur bence.
  • 10-15k sıralamalarla işletme iktisat yazıp gidebilirsin. İşine karışmak gibi olmasın tabi, illa da ybs diyorsan git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ozel olarak ybs istemenin sebebi var mi?hukuk,psikoloji falan yazsan daha iyi bence

• Ybs istememin sebebi asıl olarak yazılım alanına yönelmek aynı zamanda yurt dışına çıkmak. Sayısaldan 2 kez şansımı denedim. Fizik kesinlikle yapamıyorum. Beni çok aşağı çekiyor ybs den yazılım alanına kaymak istiyorum.

Hukuk hiç benlik değil. Psikoloji seviyorum ama o da yurt dışı zor.

@y9t 15k civarına %50 bilkent işletme gidebiliyorum ama kararsızım açıkcası iktisat hiç benlik değil.

@.-. Bunu düşündüm ancak konuştuğum bir kişi pek mantıklı olmaz dedi yani 2 sene yüksek lisansta yazılım alanına kaymak pek bir şey katmayabilir dedi.

Şu an aklımda gelen tek şey 20k civarı boun turizm yapıp çap ile ybs denemek ama sadece bir fikir tabii ki çap yapmak zordur herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 26 Nisan 2020; 23:29:58 >
    hocam ybs den yazilim isi zor o sebeple gideceksen hic yapma yani.maddi durumun iyiyse sabanci yuzde 50 burslu 19k civari kapatmisti sanirim.orayi yaz bence bilgisayara gecebilirsin.

turizmden cap yapmak,ybs den yazilima yonelmek vs uc seyler hocam.sen normali dusunerek tercih yap.maddi duruma gore bilkent,sabanci yuzde 50, devlette psikiloji hukuk vs cok daha mantikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabricioramirez -- 26 Nisan 2020; 23:31:38 >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    bütçe en fazla %50 burslu bilkent ötesi olmaz
    Ybsden yazılım zor değil hocam yani şöyle zor olan üniler var ama özellikle yazılıma ağırlık veren üniversiteleri araştırıp gözüme kestiriyorum.
    Zaten yazılım dediysem bir pc müh olmama gerek yok. IT sektörü veya ne bileyim SAP vb ama tabii bir yanda full yazılım dersleri görmek nerde işletme + yazılım görmek nerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 26 Nisan 2020; 23:32:57 >
  • quote:

bütçe en fazla %50 burslu bilkent ötesi olmaz
    Ybsden yazılım zor değil hocam yani şöyle zor olan üniler var ama özellikle yazılıma ağırlık veren üniversiteleri araştırıp gözüme kestiriyorum.
    Zaten yazılım dediysem bir pc müh olmama gerek yok. IT sektörü veya ne bileyim SAP vb ama tabii bir yanda full yazılım dersleri görmek nerde işletme + yazılım görmek nerde
    en mantiklisi bilkent yuzde 50 veya odtu siyaset olur o siralara hocam.bilgi yeditepe gibi yerlerde ybs cok tatmin etmez...

özyeğin gelse keşke ama 3kdan alıyor... Özyeğinin kadrosu aşırı iyi yurtdışı deneyimi olmayan hoca yok nerdeyse :/ Ha tabi bir de şu geometriyi halletsem direkt olarak boun ybs kazanma ihtimalim de var ama geometri ağlatıyor inim inim
    hocam ilk 6k girebilirsen sabanci yuzde 50,yuzde 75e.cikiyor bursun.o da bilkent yuzde 50 ile ayni fiyat.bence durumun yillik 20-25 verecek seviyedeyse her turlu sabanci yaz orada bilgisayar muh okursun

Araştırıcam hocam sağ olun

• Walla bilgideyim ama yorum yapamicam yari donemde geldim 1 ay filan gittik sonra tatil :D

• Bina Olarak vb nasıl

• quote:

Bina Olarak vb nasıl
    Hocam hazırlıkta olduğum icin kustepedeydim orası standart yani semt cok kotu ama shuttle ile gidip gelirseniz sorun yok, binanin ici fena degil derslikler filan guzel ayriyetten kapalı spor salonu da var kuştepede. Yine de tam uni kampüsü denemez

Santralin içini fazla gezemedim sadece kayıtta ve konser olmuştu o zaman girdim güzel bir havası var mimarisi filan güzel binalarin ici de gayet guzel kampüsü yeterli bence herhangi bir eksiklik filan gozume carpmadi tabii surekli gidip gelmedigim veya icinde derse girmedigim icin bu kadar yorum yapabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 27 Nisan 2020; 12:6:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.