Şimdi Ara

BİLGİ SARMALI VS APOTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlarım bilgi sarmalı problemler mi yoksa apotemi problemler mi ikisi birden olsa çok mu kasıntı olur

• bs çöp kalır yanında bsnin hakkı yarısı çözülür gerisi kendini tekrarlıyor

• teşekkür ederim hocam habire bir bilgi sarmalı muhabbeti dönüyor ondan sordum daha mı iyi diye

• Yarisi derken simulasyon testlerine kadar mi apotemi cozuyordum 60 70e geldim iyi gidiyordu
    sonra bs bitirim once dedim yas problemine geldim ama cok sikti cap cozmustum seviye olarak cok bi fark goremedim capla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikenzl

teşekkür ederim hocam habire bir bilgi sarmalı muhabbeti dönüyor ondan sordum daha mı iyi diye

geliştirir evet ama kitap kendini tekrarlıyor vakit kaybı oluyor ben karantinanın başlarında çözmüştüm yarısını sonra son zamanlar apotemi problem temizledim büyük kısmını zaten kiap elime yarım geçmişti tamamladım sayılır arasındaki fark çok belli

denildiği kadar zor değil ama problemden 1-2 fire veriyorsanız çözün hocam, karekök rop kadar nirvana olmasa da zor gene ilk kitap olarak çözülmez

• quote:

Orijinalden alıntı: cscolt1

Yarisi derken simulasyon testlerine kadar mi apotemi cozuyordum 60 70e geldim iyi gidiyordu
    sonra bs bitirim once dedim yas problemine geldim ama cok sikti cap cozmustum seviye olarak cok bi fark goremedim capla

çapın da çoğunu çözdüm bence de seviye farkı çok değil ama bs daha kalieli çap hatırlamak için çözülür bs net arttırır ama kötü yanı kendini tekrarlaması

aynen simülasyon zaten farkedersin gelince dediğimi

• ya problemlerde belli tip sorular var zaten o belli başlı soru tiplerini çözmem lazım dediğiniz gibiyse apotemi çözüp daha çok soru tipi görmek daha mantıklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgi sarmal türkçe denemesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bs apoteminin yanında aşırı kek bi kitap ona göre alın

• hocam bende apotemi problemler var da çözümlü örneklere çözücek yer kalmamış oraları inceleyip adım pekiştirmeye mi geçilmeli ayrı bir kağıda mı çözülmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apotemiyi hem tyt hem ayt için kullanıyorum moralini yüksek tutman lazım özellikle denemelerde millet 14/0 fizik yapıyorum der sen 10/4 apotemi yaparsın ama fark sınavda belli olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: altankorayb

hocam bende apotemi problemler var da çözümlü örneklere çözücek yer kalmamış oraları inceleyip adım pekiştirmeye mi geçilmeli ayrı bir kağıda mı çözülmeli

ben göz ucuyla baktım mesela orada mum problemleri var baktın takılıyorsun kapa kağıda çöz eksiksiz yapıp mantığını kavrayana kadar ama diyelim ki örnek soruların çözümlerini baktığında anlıyorsun o zaman gerek yok ama gene de bakılmasında fayda var ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.