Şimdi Ara

Bilgi Sarmal TYT Matematik Bölüm Denemeleri nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce alınır mı? 20 - 25 arası net yapıyorum ama bu genelde süre yetiştirememekten, eve gidince çözebildiğim soruyu o an gerilip anlayamamaktan oluyor ben de bunu halletmek için çok kasıntı olmayan ama bir yandan da geliştirecek, çözemediğim her sorusuyla uğraşacağım ve uğraşmanın bir şeyler katacağı bölüm denemeleri arıyorum.

Acilin denemelerini "Sayılar (ilk 12 soru)" , "Rejenerasyon", "Sayısal Mantık" şeklinde gruplaması nokta atışı yapabilmek için hoş bir fikir olsa da "çok kasıntı olmayan" kriterime uymuyor sanırım netlerim biraz daha artınca belki.

3 4 5 denemelerini baya beğeniyorum ama netlerimi 30 - 35 civarına çıkarmadan alıp çözersem denemeleri harcamış gibi olurum sanırım, piyasadaki sınava en yakın denemeleri bu şekilde harcamak doğru gelmiyor.

Geriye bilgi sarmal kaldı, fena yorumlar okumadım ama yine de çözenlerin topluca yorumlarını almak isterim, başka bir yayın öneren arkadaşlar da yazabilirler tabi.

• hız ve renkte fena değil insta sayfasından örnek paylaşmışlar birkaç sayfa. kolaydan zora gidiyor incele belki kafana yatar.

edit: yayındenizi flash var ama oda bilgi sarmale göre uğraştırıcı ve daha orijinal bir deneme onunda örnek sayfası insta sayfalarında var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 31 Aralık 2018; 1:58:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-21B0EEEB6

hız ve renkte fena değil insta sayfasından örnek paylaşmışlar birkaç sayfa. kolaydan zora gidiyor incele belki kafana yatar.

edit: yayındenizi flash var ama oda bilgi sarmale göre uğraştırıcı ve daha orijinal bir deneme onunda örnek sayfası insta sayfalarında var.
    Teşekkürler hocam bakıyorum şu an sayfalarına
  • arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisarmal aldınız mı? Memnun musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IT Engineer

Hocam bilgisarmal aldınız mı? Memnun musunuz
    Aldım hocam fakat henüz ilk 3 4 taneyi çözebildim. İlk deneme gayet kolay (sadece biraz zaman alıyor) sonrasında ise geometrisi biraz zorlaşıyor bence (tabi benim de konu eksilerim var haliyle her soruya aynı hakimiyetle yaklaşamıyorum ama bildiğim konulardan da zor olanlar var) matematikte ise çok zor diyeceğim soru az fakat denemenin geneli zaman alıyor. Eğer bilgi eksiğiniz yoksa, "Deneme zor / zaman alıcı olabilir sorun değil ben belli bir sürede ne yaptığımı görmek istiyorum" diyorsanız tavsiye ederim kaliteli soruları var bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.