Şimdi Ara

BİLGİ SARMAL TYT-AYT BİYOLOJİ NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çözenler beğendi mi? hiç yorum yok ub kitap hakkında. başka tyt biyoloji sb öneriniz var mı? ilk senemde fdd ve supara çözdüm supara pek güzel değildi fdd güzeldi.

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fen Bilimleri > Paraf > Lider Plus > Bilgi Sarmal > Palme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki tyt konularıyla ayt konualrı karışık mı? bende kimyası var tyt konularında ayt bilgisi de istiyor bazı sorularda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 24 Ağustos 2020; 14:2:11 >
  • Ayt kısmını çözdüm ve önermiyorum, zaman kaybettim. Biyoda kolay orta biyotik orta palme orta zor olarak parafı öneririm. Sarmal biyoloji konusunda kötü, denemesi de kötüydü bence.

• Çok fazla hatalı bilgi ve soru içeriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    Bilgi sarmal tyt-ayt geometri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben önermem şahsen. Ama birey b güzel

• bende hız ve renk vardı o da fena değildi ama denemesini daha çok beğenmiştim
    sarmal denemeleri fena değildi ama sbyi bilmiyorum malum sbler biraz daha dandik olabiliyor.
  • Palme
    Limit
    Birey
    Fen bilimleri
    Endemik

Bunlar güzel kitaplar, öncelik vermeni tavsiye ederim.

345 çıkmış birde, benim zamanımda yoktu,iyi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 24 Ağustos 2020; 15:40:6 >
  • Sırf çözdügüm kaynak sayısi artsin diye başlamiştim ama bitiremedim,bitirilecek gibi değildi.Hatalı,müfredat dışı sorular var,müfredatta olan çoğu şeye yer verilmemiş.Görselli şekilli deneyli soru neredeyse hiç yok.Tasarim iç karartıcı.Onun dışında çözülebilecek 10 tane kaynak sayarım ama bulaşma o kitaba derim.Bir soruda agız amilazı pişmemiş nişastaya etki etmezmiş onu sormuş bıraktım ben de onun üzerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44FE223FB -- 24 Ağustos 2020; 15:52:36 >
  • yani parana yazık çok saçma sb tyt kısmındaki soruların saçmalığı gerçekten adamı çıldırtıyor keza ayt kısmında da uyuz ve bazı hatalı olduğunu düşündüğüm sorular vardı ben önermem
  • apotemi ayt fen biyolojisi ve bilgisarmal biyolojisi yüzünden sınavda -2 biyoloji yaptım 10d 3y geldi, ilki metiyonin sorusu, apotemi fen denemesinde protein özelleşmesi sırasında metiyoninin açığa çıkabildiğini gördüm sorunun tıpatıp aynısı diyebilirim. sarmalda ise kodon sorusu, genellikle kelimesini görünce atladım gitti.

• Çok kötü hocam gereksiz yere kasan sorular var (müfredat dışı yani) onermem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.